Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Petronia IR, antracit, LED 1739593P0 Find lignende produkter
  • Altid lys, når du kommer hjem

   17395/93/P0

   myGarden

   Væglampe

   17395/93/P0 Find lignende produkter

   Philips Petronia LED-udendørslampen er lavet af holdbart antracitgråt aluminium af høj kvalitet. Den udsender et virkningsfuldt, dæmpet, varmt hvidt lys i alle retninger, og når nogen nærmer sig, tænder det automatisk ved hjælp af bevægelsessensoren. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Altid lys, når du kommer hjem

  • Højstyrke-LED

   Højstyrke-LED

   Philips' udendørsbelysning anvender den mest avancerede LED teknologi og har stærk lyseffekt, høj lyskvalitet samt lang levetid.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Motion Sensor medfølger for komfort og sikkerhed

   Motion Sensor medfølger for komfort og sikkerhed

   Der medfølger en Motion Sensor, som kan byde dig velkommen, når du vender hjem, eller give dig besked, når nogen er ankommet. Når sensoren registrerer bevægelse, tændes lyset automatisk.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Lang brugstid på op til 25 år

   Lang brugstid på op til 25 år

   En lyskilde, du kan stole på. LED pæren, der følger med denne Philips LED lyskilde, lever i op til 25.000 timer (hvilket svarer til 25 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd-/slukknappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af pære, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  Se alle specifikationer