Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Samondra, antracit, LED 1739193P0 Find lignende produkter
  • Nyd en smuk have med lys

   17391/93/P0

   myGarden

   Væglampe

   17391/93/P0 Find lignende produkter

   Philips Samondra LED udendørsvæglampen er fremstillet af holdbart antracitgråt aluminium af høj kvalitet. Det velkendte pilleæskedesign kaster virkningsfuldt, dæmpet, varmt hvidt lys i alle retninger for klar belysning af udendørsarealer. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have med lys

  • Højstyrke-LED

   Højstyrke-LED

   Philips' udendørsbelysning anvender den mest avancerede LED teknologi og har stærk lyseffekt, høj lyskvalitet samt lang levetid.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Lang brugstid på op til 25 år

   Lang brugstid på op til 25 år

   En lyskilde, du kan stole på. LED pæren, der følger med denne Philips LED lyskilde, lever i op til 25.000 timer (hvilket svarer til 25 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd-/slukknappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af pære, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  Se alle specifikationer