Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Curassow, brun 1738543PN Find lignende produkter
  • Nyd en smuk have med lys

   17385/43/PN

   myGarden

   Væglampe

   17385/43/PN Find lignende produkter

   Skab et charmerende fokuspunkt for din indgang eller terrasse med Philips Curassow-væglampen med seks facetter. Den er designet i aluminium af høj kvalitet og tåler udendørs brug. Du skal blot nyde din have – intet andet. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have med lys

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Denne udendørs væglampe er designet efter de nyeste trends, så den passer til dit udendørsområde og definerer den stemning, du altid har ønsket dig.

  Se alle specifikationer