Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Kiskadee IR, antracit 1738493PN Find lignende produkter
  • Altid lys, når du kommer hjem

   17384/93/PN

   myGarden

   Væglampe

   17384/93/PN Find lignende produkter

   Denne elegante, antracitgrå Philips-væglampe har rene linjer og en stærk fremtoning. Den er lavet af aluminium i høj kvalitet, og den ser godt ud i en moderne have. Når nogen nærmer sig, tænder det automatisk. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Altid lys, når du kommer hjem

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Motion Sensor medfølger for komfort og sikkerhed

   Motion Sensor medfølger for komfort og sikkerhed

   Der medfølger en Motion Sensor, som kan byde dig velkommen, når du vender hjem, eller give dig besked, når nogen er ankommet. Når sensoren registrerer bevægelse, tændes lyset automatisk.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • Skab en stilfuld og imødekommende atmosfære

   Denne udendørs væglampe er designet efter de nyeste trends, så den passer til dit udendørsområde og definerer den stemning, du altid har ønsket dig.

  Se alle specifikationer