Flere brands fra

myGarden

Væglampe

Virga, inox, LED 172874716 Find lignende produkter
 • Nyd en smuk have med lys

  17287/47/16
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  myGarden

  Væglampe

  17287/47/16 Find lignende produkter

  Philips myGarden Virga-væglampen er maskinbearbejdet i rustfrit stål, og dens moderne form sender det elegante LED lys væk fra væggen. Den vil helt sikkert sætte et stærkt, stilfuldt præg på din have. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nyd en smuk have med lys

 • LED lyskilde af høj kvalitet

  LED lyskilde af høj kvalitet

  LED teknologien, som er indbygget i denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkelig og giver en optimal lyseffekt samt fremhæver de levende farver i dit hjem.

 • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

  Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

  Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

 • Varmt hvidt lys

  Varmt hvidt lys

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

 • Vandtæt iht. IP44

  Vandtæt iht. IP44

  Denne udendørslyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveau er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslyskilde er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt. Dette produkt er det mest almindelige og er ideelt til generel udendørs brug.

Se alle specifikationer