Flere brands fra

  myGarden

  Væglampe

  Seasonal, inox 172834716 Find lignende produkter
  • Nyd en smuk have med lys

   17283/47/16
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   myGarden

   Væglampe

   17283/47/16 Find lignende produkter

   Philips myGarden Seasonal-væglampen er en kompakt og moderne lampe, der udsender masser af varmt, hvidt lys fra dens karakteristiske rullestensform. Ideel til at skabe et vidtstrakt område af lys, så den er det perfekte valg til udendørs brug. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 309,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have med lys

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Der følger altid en Philips pære med

   Der følger altid en Philips pære med

   Energieffektive Philips EcoLamp pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

  • Vandtæt iht. IP44

   Vandtæt iht. IP44

   Denne udendørslyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveau er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslyskilde er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt. Dette produkt er det mest almindelige og er ideelt til generel udendørs brug.

  Se alle specifikationer