Flere brands fra

  • Nyd en smuk have med lys

   17250/87/16
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   myGarden

   Væglampe

   17250/87/16 Find lignende produkter

   Nyd stjernehimlen om aftenen med denne Philips myGarden Starry-væglampe. Den elegante, sorte energibesparende lyskilde i lysegrå giver et vidtstrakt, varmt, hvidt lys og er lavet af syntetisk materiale i høj kvalitet. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 269,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have med lys

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Der følger altid en Philips pære med

   Der følger altid en Philips pære med

   Energieffektive Philips EcoLamp pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

  • Vandtæt iht. IP44

   Vandtæt iht. IP44

   Denne udendørslyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveau er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslyskilde er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt. Dette produkt er det mest almindelige og er ideelt til generel udendørs brug.

  Se alle specifikationer