Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Freedom, antracit, LED 172399316 Find lignende produkter
  • Sæt lys på dit udendørsliv

   17239/93/16

   myGarden

   Væglampe

   17239/93/16 Find lignende produkter

   Et strejf af moderne enkelhed og magisk lys i haven eller på terrassen. Denne væglampe i antracit med Hue Motion Sensor udsender et kraftigt, varmt hvidt LED lys, som er ideelt til belysning af indgangspartiet. Du føler dig tryg, og nyder det imødekommende lys. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 1.259,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Sæt lys på dit udendørsliv

  moderne udendørsbelysning

  • Højstyrke-LED

   Højstyrke-LED

   Philips' udendørsbelysning anvender den mest avancerede LED teknologi og har stærk lyseffekt, høj lyskvalitet samt lang levetid.

  • Ekstremt lang levetid

   Ekstremt lang levetid

   En lyskilde, du kan stole på. Philips' LED lyskilder har en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på tre timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-kontakten). Med LED lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, og du får den perfekte stemningsbelysning i dit hjem.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Imødekommende og betryggende lys

   Imødekommende og betryggende lys

   Hue Motion Sensor tænder automatisk, når du kommer hjem og lader dig vide, når en person ankommer.

  • IP 44, designet til udendørs brug

   IP 44, designet til udendørs brug

   IP44-beskyttelse betyder, at lyskilden er beregnet til udendørs brug, så du kan være helt sikker på, at udendørsbelysningen fra Philips lyser op i haven i al slags vejr. Lyskilden bruger desuden Philips' førende LED strømindikatorteknologi, som er nem at vedligeholde og ekstremt langtidsholdbar.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • Moderne udendørsbelysning

   Imponerende, flot og minimalistisk udendørsbelysning fra Philips. Philips Outdoors elegante og moderne stil er den perfekte metode til at forskønne haver, stier og udendørsområder med lys.

  • Hele rækken af anvendelsesmuligheder

   Philips Outdoor-belysning giver mulighed for mange anvendelser i forbindelse med alle former for belysningsbehov: mur, stander, spot uplights, indbygningsspots.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.