Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Flagstone, inox, LED 172094716 Find lignende produkter
  • Sæt lys på dit udendørsliv

   17209/47/16

   myGarden

   Væglampe

   17209/47/16 Find lignende produkter

   Minimalistisk design – pålidelig anvendelse. Denne Philips-væglampe i rustfrit stål udsender et kraftigt, varmt hvidt LED lys. Kast ekstra glød over din væg med lyseffekter i to retninger. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 1.049,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Sæt lys på dit udendørsliv

  • Højstyrke-LED

   Højstyrke-LED

   Philips' udendørsbelysning anvender den mest avancerede LED teknologi og har stærk lyseffekt, høj lyskvalitet samt lang levetid.

  • Ekstremt lang levetid

   Ekstremt lang levetid

   En lyskilde, du kan stole på. Philips' LED lyskilder har en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på tre timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-kontakten). Med LED lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, og du får den perfekte stemningsbelysning i dit hjem.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Lyseffekt i to retninger

   Lyseffekt i to retninger

   Lyseffekt i to retninger til generel oplysning af haven.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Vælg udendørs væglamper

   Få mest muligt ud af din udendørs plads med denne væglampe, der er perfekt til montering tæt på fordøren eller på væggene på din terrasse.

  • Rustfrit stål og rigtig glas i høj kvalitet

   Denne lyskilde fra Philips er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i rustfrit stål og rigtigt glas i høj kvalitet.

  • Kraftfuldt lys

   Denne udendørs lyskilde giver et kraftigt og varmt hvidt lys. En klar strøm af lys oplyser din have eller din terrasse.

  • Moderne udendørsbelysning

   Imponerende, flot og minimalistisk udendørsbelysning fra Philips. Philips Outdoors elegante og moderne stil er den perfekte metode til at forskønne haver, stier og udendørsområder med lys.

  • Nemt at installere til enhver anvendelse

   Denne lyskilde og disse fatninger er designet til en enkel installation med alle de praktiske ting, du skal bruge for at få den sat op inkluderet i æsken, som f.eks. en Torx-nøgle og Torx-skrue. Du kan finde klare instruktioner i, hvor du kan installere produktet og relevante oplysninger om IP-klassificering for vandbestandighed.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.