Flere brands fra

  • Nyd en smuk have

   17181/47/16
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   myGarden

   Væglampe

   17181/47/16 Find lignende produkter

   Denne energibesparende Philips myGarden-væglampe i rustfrit stål har en skøn form og giver smukke lyseffekter i to retninger, der gør underværker i din have. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 329,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have

  • Der følger altid en Philips pære med

   Der følger altid en Philips pære med

   Energieffektive Philips EcoLamp pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Dekorativ udendørsbelysning

   Udendørsbelysning kan gøre haven eller udendørsmiljøet endnu smukkere ved at oplyse stier og iøjnefaldende elementer eller bruges til at skabe den perfekte atmosfære til mindeværdige aftener med venner og familie. Det er grunden til, at Philips har skabt myGarden, som er et udvalg af smukke og dekorative udendørsbelysningsløsninger med alle de egenskaber og funktioner, du skal bruge for at få det optimale ud af dit udendørsmiljø.

  • Vælg en moderne stil

   Denne lampe er designet i Europa og har en unik designsignatur, der til hjælper dig med at skabe et moderne look udendørs.

  • Vælg udendørs væglamper

   Få mest muligt ud af din udendørs plads med denne væglampe, der er perfekt til montering tæt på fordøren eller på væggene på din terrasse.

  • Rustfrit stål og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne lyskilde fra Philips er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i rustfrit stål og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • Kraftfuldt lys

   Denne udendørs lyskilde giver et kraftigt og varmt hvidt lys. En klar strøm af lys oplyser din have eller din terrasse.

  • Nemt at installere til enhver anvendelse

   Denne lyskilde og disse fatninger er designet til en enkel installation med alle de praktiske ting, du skal bruge for at få den sat op inkluderet i æsken, som f.eks. en Torx-nøgle og Torx-skrue. Du kan finde klare instruktioner i, hvor du kan installere produktet og relevante oplysninger om IP-klassificering for vandbestandighed.

  Se alle specifikationer