Forslag

  myGarden

  Væglampe

  Parterre, Sort, LED 1648030P0 Find lignende produkter
  • Nyd en smuk have med lys

   16480/30/P0

   myGarden

   Væglampe

   16480/30/P0 Find lignende produkter

   I den sorte Philips Parterre udendørs LED væglampe svæver en lyskube inde i en solid holder i holdbart støbt aluminium. Det geniale design fanger opmærksomheden og sender to kraftige stråler af varmt, hvidt lys i alle retninger på væggen. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have med lys

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Nem installation

   Nem installation

   Det kan sommetider være vanskeligt at installere en lyskilde. Med denne udendørs lyskilde fra Philips kan du være sikker på, at der er gjort meget for at gøre det lettere for dig. Denne vare leveres med en Torxnøgle, der skal bruges til installationen.

  • Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Philips tilbyder 5 års garanti på LED modul og driver

   Ud over en standardgaranti på 2 år på denne lyskilde tilbyder Philips 5 års garanti på LED systemet, hvilket vil sige LED modulet og driveren i denne lyskilde.

  • Lang brugstid på op til 25 år

   Lang brugstid på op til 25 år

   En lyskilde, du kan stole på. LED pæren, der følger med denne Philips LED lyskilde, lever i op til 25.000 timer (hvilket svarer til 25 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd-/slukknappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af pære, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilden, der følger med denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkeligt og giver en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

  Se alle specifikationer