Flere brands fra

  • Nyd en smuk have

   16270/86/PN

   myGarden

   Væglampe

   16270/86/PN Find lignende produkter

   Gå ind i en charmerende have takket være denne Philips myGarden-væglampe i rustik brun. Den udsender et varmt hvidt energibesparende lys, som indbyder til at slappe af på terrassen længe efter, at solen er gået ned. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Dekorativ udendørsbelysning

   Udendørsbelysning kan gøre haven eller udendørsmiljøet endnu smukkere ved at oplyse stier og iøjnefaldende elementer eller bruges til at skabe den perfekte atmosfære til mindeværdige aftener med venner og familie. Det er grunden til, at Philips har skabt myGarden, som er et udvalg af smukke og dekorative udendørsbelysningsløsninger med alle de egenskaber og funktioner, du skal bruge for at få det optimale ud af dit udendørsmiljø.

  • Vælg udendørs væglamper

   Få mest muligt ud af din udendørs plads med denne væglampe, der er perfekt til montering tæt på fordøren eller på væggene på din terrasse.

  • Aluminium og ægte glas i høj kvalitet

   Denne lyskilde fra Philips er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og ægte glas i høj kvalitet.

  Se alle specifikationer