Flere brands fra

  myGarden

  Stander-/søjlelampe

  Provence, Sort 152134216 Find lignende produkter
  • Nyd en smuk have

   15213/42/16
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   myGarden

   Stander-/søjlelampe

   15213/42/16 Find lignende produkter

   Giv dit udendørs rum et look og en følelse af intimitet med denne charmerende Philips myGarden-søjlelampe i sort og guld. Den udsender et varmt hvidt og energibesparende lys, der understreger hyggen ved sammenkomster sene aftener i haven. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 1.209,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Nyd en smuk have

  • Der følger altid en Philips pære med

   Der følger altid en Philips pære med

   Energieffektive Philips EcoLamp pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Dekorativ udendørsbelysning

   Udendørsbelysning kan gøre haven eller udendørsmiljøet endnu smukkere ved at oplyse stier og iøjnefaldende elementer eller bruges til at skabe den perfekte atmosfære til mindeværdige aftener med venner og familie. Det er grunden til, at Philips har skabt myGarden, som er et udvalg af smukke og dekorative udendørsbelysningsløsninger med alle de egenskaber og funktioner, du skal bruge for at få det optimale ud af dit udendørsmiljø.

  • Vælg Heritage-stilen

   Denne lyskilde er designet i Europa og har en unik designsignatur, der til hjælper dig med at skabe en Heritage-stil udendørs.

  • Vælg udendørs søjlelamper

   Få mest muligt ud af din udendørs plads med denne søjlelampe, der er perfekt til at oplyse din have, kanten af din terrasse eller til at fremhæve indkørsler og gangstier.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • Kraftfuldt lys

   Denne udendørs lyskilde giver et kraftigt og varmt hvidt lys. En klar strøm af lys oplyser din have eller din terrasse.

  Se alle specifikationer