Flere brands fra

 • Nyd en smuk have

  15216/42/16
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  myGarden

  Pendel

  15216/42/16 Find lignende produkter

  Giv dit udendørs rum et look og en følelse af intimitet med denne charmerende Philips myGarden-pendellampe i sort og guld. Den udsender et varmt hvidt og energibesparende lys, der understreger hyggen ved sammenkomster sene aftener i haven. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 629,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nyd en smuk have

 • Der følger altid en Philips pære med

  Der følger altid en Philips pære med

  Energieffektive Philips EcoLamp pærer i høj kvalitet følger med pakken, så du får den bedste lyseffekt.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Til al slags vejr

  Til al slags vejr

  Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

 • Dekorativ udendørsbelysning

  Udendørsbelysning kan gøre haven eller udendørsmiljøet endnu smukkere ved at oplyse stier og iøjnefaldende elementer eller bruges til at skabe den perfekte atmosfære til mindeværdige aftener med venner og familie. Det er grunden til, at Philips har skabt myGarden, som er et udvalg af smukke og dekorative udendørsbelysningsløsninger med alle de egenskaber og funktioner, du skal bruge for at få det optimale ud af dit udendørsmiljø.

 • Vælg Heritage-stilen

  Denne lyskilde er designet i Europa og har en unik designsignatur, der til hjælper dig med at skabe en Heritage-stil udendørs.

 • Vælg udendørs loftsbelysning

  Få mest muligt ud af dit udendørs område med dette loftslampe, der er perfekt til at oplyse indgangspartiet eller terrassen til dit hus.

 • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

  Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

 • Kraftfuldt lys

  Denne udendørs lyskilde giver et kraftigt og varmt hvidt lys. En klar strøm af lys oplyser din have eller din terrasse.

Se alle specifikationer