Flere brands fra

  • Tænd for fantasien

   71884/08/P0

   Loftslampe

   71884/08/P0 Find lignende produkter

   Denne runde Philips og Disney Prinsesse-lampe lyser op med et livagtigt aftryk af dit barns yndlingsfilm. Bringer glæde og farve på vægge og lofter, mens det robuste, afrundede design er ganske sikkert for de små nysgerrige hænder. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Tænd for fantasien

  • Til børn

   Til børn

   Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sine foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

  • Kan installeres på væg eller i loft

   Kan installeres på væg eller i loft

   Installer denne lyskilde som væg- eller loftslampe, præcis efter dine ønsker.

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilde af høj kvalitet

   LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

  • Ideel til almen belysning

   Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse er det perfekte samlingspunkt til at skabe en strøm af lys. Den giver den ideelle belysning til dit barns daglige rutiner.

  Se alle specifikationer