Forslag

  Loftslampe

  HARAZ, FIRKANTET, Hvid, LED 6108631P5 Find lignende produkter
  • Optimal belysning i enhver situation

   61086/31/P5

   Loftslampe

   61086/31/P5 Find lignende produkter

   Brug intelligent belysning til at skabe den rette stemning. Med en Haraz LED loftslampe med forudindstillede belysningsscener og fjernbetjening kan du justere lysstyrken og farvetemperaturen, som du vil. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Optimal belysning i enhver situation

  • Indbygget LED, som del af systemet

   Indbygget LED, som del af systemet

   En lyskilde, du kan stole på. Med en integreret LED lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om vedligeholdelse eller lampeudskiftning, og du får samtidig perfekt belysningsstemning i dit hjem.

  • 80% energibesparelse

   80% energibesparelse

   Op til 80 % energibesparelse sammenlignet med lyskilder, der har almindelig glødepære.

  • Justerbar 2.700-6.500 K

   Justerbar 2.700-6.500 K

   Denne lampe er justerbar. Du kan indstille den til din ønskede lysfarve, fra varm hvid (2.700 K) til køligt dagslys (6.500 K).

  • Lang brugstid på op til 15 år

   Lang brugstid på op til 15 år

   En lyskilde, du kan regne med. De indbyggede LED'er, der anvendes i denne Philips LED lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (hvilket svarer til 15 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det er betryggende at vide, at du ikke behøver at bekymre dig om hverken vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

  • Jævn fordeling af lyset

   Jævn fordeling af lyset
  • Lysstyrken kan nemt justeres med den medfølgende fjernbetjening

   Lysstyrken kan justeres med en fjernbetjening (medfølger). Det gør lyskilden i stand til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, hvad enten det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.