Flere brands fra

Forslag

  LED

  Spot (dæmpbar)

  5 W (50 W), GU10, Varmt skær, WarmGlow dæmpbar 8718696562864 Find lignende produkter
  • Det rette lys til det rette øjeblik

   8718696562864
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   LED

   Spot (dæmpbar)

   8718696562864 Find lignende produkter

   Philips LED spot med en varm dæmpning giver en ny oplevelse med dæmpbare LED'er. Da disse Philips spots kan dæmpes til de varme skær fra traditionelle pærer, kan du gå fra hverdagens funktionelle belysning til en indbydende og hyggelig stemning. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 75,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Det rette lys til det rette øjeblik

  Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det

  • Ensartet strålemønster

   Ensartet strålemønster

   Det enkelte optiske objektiv giver en uovertruffen lysstråle uden de skygger, der normalt ses på strålespredningskanten, som det er tilfældet med traditionelle halogenspots.

  • Dæmpes til et varmt skær

   Dæmpes til et varmt skær

   Med denne dæmpbare pære kan du dæmpe lyset fra et 2.700 K varmt lys til et 2.200 K lys. Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det.

  • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

  • Bedre for tegnebogen og planeten

   Bedre for tegnebogen og planeten

   LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

  • Perfekt til effektbelysning

   Perfekt til effektbelysning

   Dette LED spot er moderne med et velkendt, bredt lysvinkelsudbytte (36 grader), som er velegnet både til effektbelysning og almen belysning. Den kan bruges i indbyggede beholdere og lysskinnearmaturer og er ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning samt daglig- og spisestuer.

  • Få mere at vide om lys

   Få mere at vide om lys

   Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.