Forslag
  • Klart LED lys med fremragende lyskvalitet

   8719514435698
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   LED

   Pære

   8719514435698 Find lignende produkter

   Med denne topmoderne LED pære får du en almen belysningsløsning til hjemmet. Spar penge på strømudgifterne med det samme, og skift pærer sjældnere uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 105,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Klart LED lys med fremragende lyskvalitet

  Skab en kølig og energigivende atmosfære

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  • Klassisk glas LED

   Det velkendte, flotte look kombineret med høj ydeevne. Klassiske designs i klart glas, der giver det samme funklende lys som traditionelle pærer, sikrer, at lampen passer perfekt ind i alle rum i huset.

  • Bedre for tegnebogen og planeten

   LED-teknologi sparer op til 90 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

  • Pære med lang levetid – holder i op til 50 år

   Med en levetid på op til 50.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 50 år.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.