Flere brands fra

LED

Pære

8 W (60 W), E27, Kølig hvid/varm hvid 8718696598375 Find lignende produkter
 • Én pære. Din kontakt. To farveindstillinger.

  8718696598375
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Pære

  8718696598375 Find lignende produkter

  Skift stemningen i rummet, så den passer til det, du foretager dig. Med Philips SceneSwitch LED-pæren kan du let ændre indstillingen fra klart varmt lys til et køligt og energigivende lys. Alt, du behøver, er din eksisterende kontakt. Se alle fordelene

 • Én pære. Din kontakt. To farveindstillinger.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Én pære. Din kontakt. To farveindstillinger.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Én pære. Din kontakt. To farveindstillinger.

Hue Dimmer Switch er ikke påkrævet

 • Intet behov for lysdæmper eller ekstra installation

  Intet behov for lysdæmper eller ekstra installation

  SceneSwitch giver dig direkte adgang til en række fantastiske belysningsscener, som kan tilpasses dit aktuelle behov og dit humør. Intelligensen sidder i selve pæren, så du behøver ikke installere en lysdæmper eller lignende. Når du har udskiftet pæren med denne SceneSwitch pære, kan du skifte mellem forskellige scener, alt efter hvad du laver, og hvilket humør du er i, blot ved at trykke på den almindelige vægkontakt. Du opnår med andre ord maksimal komfort med en minimal indsats.

 • Gendan lyskilden til fabriksindstillingerne

  Gendan lyskilden til fabriksindstillingerne

  Hvis du bruger flere lyskilder, og de ikke længere er synkroniseret, skal du blot trykke to gange på kontakten (slukke den og tænde den igen inden for 1 sekund) for at gendanne lyskilderne til fabriksindstillingerne.

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Designet til at forkæle dine øjne

  Designet til at forkæle dine øjne

  Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

 • Lysfarven ændres med et tryk på den eksisterende vægkontakt

  Tryk på kontakten for at ændre atmosfæren fra et lys, der minder om naturligt dagslys, til et varmt og hyggeligt lys, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde øjeblikket. Det er med andre ord nemt at tilpasse belysningen i rummet til en lang række aktiviteter eller dit humør.

Se alle specifikationer
 • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.