Flere brands fra

LED

Pære

5, 5 W (40 W), B22, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696577172 Find lignende produkter
 • Lys, der er skånsomt for øjnene

  8718696577172
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Pære

  8718696577172 Find lignende produkter

  Dårligt lys kan give trætte øjne, og det har aldrig været vigtigere end nu at have den korrekte belysning i hjemmet. LED-lamper fra Philips opfylder strenge testkrav, så de lever op til vores EyeComfort-krav† Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lys, der er skånsomt for øjnene

Behageligt lys fra verdens førende producent af belysning

 • Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2.700 K og giver en varm, rolig stemning og er perfekt til afslapning. Dette lys med en farvetemperatur på 2.700 K er ideelt til belysningsdesign i hjemmet.

 • Enkel LED til hverdagsbrug

  Enkel LED til hverdagsbrug

  Philips LED til hverdagsbrug er den perfekte lyskilde til dine grundlæggende belysningsbehov. Den giver det smukke lys og den pålidelige ydeevne, du forventer af LED, til en fornuftig pris.

 • Lyset tænder øjeblikkeligt

  Lyset tænder øjeblikkeligt

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyspærer yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at vippe kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Designet til at forkæle dine øjne

  Designet til at forkæle dine øjne

  Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

 • Ingen synlig flimren

  Hurtigt flimrende lys kan være belastende for øjnene, hvilket kan give hovedpine og sågar fremprovokere et anfald hos folk med fotosensitiv epilepsi. Det er både ubehageligt og unødvendigt. LED belysning kan flimre på grund af lyskildens hurtige reaktion på driverstrømmen. Dette er dog ikke tilfældet med Philips' LED armaturer, der er designet til at minimere variationerne i driverstrømmens udgangseffekt og dermed fjerne de faktorer, der forårsager flimren. Det betyder, at du slet ikke oplever flimren med en Philips-LED lyskilde.

Se alle specifikationer
 • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.
 • PstLM er mindre eller lig med 1,0 målt i overensstemmelse med IEC 61547-1 og IEC 61000-4-15.