Flere brands fra

LED

Pære (dæmpbar)

5 W (32 W), E27, Flame, Dæmpning 8718696814116 Find lignende produkter
 • Designet til at blive set

  8718696814116

  LED

  Pære (dæmpbar)

  8718696814116 Find lignende produkter

  Vi lancerer den nye Philips Vintage LED lyskildeserie, som er en samling, der minder om de velkendte glødepærer. De skiller sig ud, når de bruges til at skabe det udtryk, som giver en følelse af nostalgi i dit interiør. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Designet til at blive set

Den er flot, både når den er tændt og slukket

 • Ekstra varmt lys

  Ekstra varmt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2.000 K og giver en meget rolig og intim stemning. Ideel til belysningsdesign i hjemmet.

 • Samme form og størrelse som en glødepære

  Samme form og størrelse som en glødepære

  Denne energibesparende, standard LED kerte i smukt design og de velkendte mål er udtryk for tidssvarende belysning. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle glødepærer

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Ledning

  Philips pærer kan bruges i kombination med en af Philips-ledningerne for at fuldende din indvendige belysning og skabe en professionel stemning i din bolig.

 • Vintage-serie

  Philips Vintage-kollektionen findes i en bred vifte af gigantiske former, kerter og andre velkendte formfaktorer, så den passer perfekt til dit rum.

 • Vintage-stil, moderne LED teknologi

  LED Classic pærer er baseret på almindelig energibesparende LED teknologi. Nu kan du nyde en pære i retrostil med topmoderne teknologi.

Se alle specifikationer