Flere brands fra

LED

Pære (dæmpbar)

11W (75W), E27, Varmt skær, Kan dæmpes 8718696706954 Find lignende produkter
 • Det rette lys til det rette øjeblik

  8718696706954
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Pære (dæmpbar)

  8718696706954 Find lignende produkter

  Philips LED pærer med en varm dæmpning giver en ny oplevelse med dæmpbare LED'er. Da disse Philips pærer kan dæmpes til de varme skær fra traditionelle pærer, kan du gå fra hverdagens funktionelle belysning til en indbydende og hyggelig stemning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Det rette lys til det rette øjeblik

Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Denne dekorative pære med sit klare, elegante design og innovative LED teknologi har en varm, funklende lyseffekt, som bidrager til en hyggelig og rolig stemning i dit hjem.

 • Dæmpes til et varmt skær

  Dæmpes til et varmt skær

  Med denne dæmpbare pære kan du dæmpe lyset fra et 2.700 K varmt lys til et 2.200 K lys. Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det.

 • Lyset tænder øjeblikkeligt

  Lyset tænder øjeblikkeligt

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyspærer yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at vippe kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til almen rumbelysning

  Perfekt til almen rumbelysning

  Tidssvarende belysning med standard LED pærer fra Philips til brug i bordlamper, gulvlamper og pendelarmaturer. Ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning, daglig- og spisestuer.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Designet til at forkæle dine øjne

  Designet til at forkæle dine øjne

  Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

Se alle specifikationer
 • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.