Flere brands fra

  LED

  kerte

  5, 5 W - 4 W - 2 W (35 W - 17 W - 5 W), E14, varm/meget varm/ekstra varm, Klar 8718696796184 Find lignende produkter
  • Én lyskilde. Din kontakt. Tre lysindstillinger.

   8718696796184

   LED

   kerte

   8718696796184 Find lignende produkter

   Du kan ændre stemningen i rummet, så den passer til det, du foretager dig. Med Philips SceneSwitch LED kerte kan du let ændre indstillingen fra klart lys til naturligt lys og til hyggeligt varmt lys. Alt, du behøver, er din eksisterende kontakt. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Én lyskilde. Din kontakt. Tre lysindstillinger.

  Hue Dimmer Switch er ikke påkrævet

  • Intet behov for lysdæmper eller ekstra installation

   Intet behov for lysdæmper eller ekstra installation

   SceneSwitch giver dig direkte adgang til en række fantastiske belysningsscener, som kan tilpasses dit aktuelle behov og dit humør. Intelligensen sidder i selve pæren, så du behøver ikke installere en lysdæmper eller lignende. Når du har udskiftet pæren med denne SceneSwitch pære, kan du skifte mellem forskellige scener, alt efter hvad du laver, og hvilket humør du er i, blot ved at trykke på den almindelige vægkontakt. Du opnår med andre ord maksimal komfort med en minimal indsats.

  • Gendan lyskilden til fabriksindstillingerne

   Gendan lyskilden til fabriksindstillingerne

   Hvis du bruger flere lyskilder, og de ikke længere er synkroniseret, skal du blot trykke to gange på kontakten (slukke den og tænde den igen inden for 1 sekund) for at gendanne lyskilderne til fabriksindstillingerne.

  • Lyskilden kan huske din sidste indstilling

   Lyskilden kan huske din sidste indstilling

   Denne SceneSwitch pære har en indbygget hukommelseschip, som husker din seneste belysningsindstilling, hvis kontakten er slukket i mere end seks sekunder. Hvis du ikke skifter mellem aktiviteter så ofte, er din foretrukne belysningstilstand automatisk valgt, næste gang du tænder pæren.

  • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

  • Bedre for tegnebogen og planeten

   Bedre for tegnebogen og planeten

   LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  • Tre lysindstillinger fra 2.700 K til 2.500 K til 2.200 K

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin-værdi giver et varmt og hyggeligt lys, mens dem med højere kelvin-værdi giver et mere energigivende lys. Disse nye SceneSwitch lyskilder gør det muligt at skifte fra funktionel belysning til naturligt lys og til et hyggeligt, varmt og dæmpet lys. Lysniveauet kan ændres fra 100 % til 40 % til 10 %. Nu kan du nemt tilpasse rummet til en lang række opgaver eller efter dit humør.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.