Flere brands fra

  LED

  kerte

  2W (25W), E14, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696573891 Find lignende produkter
  • Designet til at blive set

   8718696573891
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   LED

   kerte

   8718696573891 Find lignende produkter

   Genkendelige former, som du kender og elsker. De bruger ca. 80 % mindre energi end traditionelle lyspærer takket være den nyeste energibesparende LED-teknologi, og de holder ti gange så længe. EyeComfort† – belysning, som skåner øjnene. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 65,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Designet til at blive set

  Den er flot, både når den er tændt og slukket

  • Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

   Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

   Denne pære har en farvetemperatur på 2.700 K og giver en varm, rolig stemning og er perfekt til afslapning. Dette lys med en farvetemperatur på 2.700 K er ideelt til belysningsdesign i hjemmet.

  • Samme form og størrelse som en glødepære

   Samme form og størrelse som en glødepære

   Denne energibesparende, standard LED kerte i smukt design og de velkendte mål er udtryk for tidssvarende belysning. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle glødepærer

  • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

  • Bedre for tegnebogen og planeten

   Bedre for tegnebogen og planeten

   LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

  • Perfekt til dekorative armaturer

   Perfekt til dekorative armaturer

   Moderne belysning i LED lys fra Philips til brug i dekorative armaturer som lysekroner, loftventilatorer, lightstrips til toiletbordet og søjlelamper.

  • Få mere at vide om lys

   Få mere at vide om lys

   Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  • Vintage-stil, moderne LED teknologi

   LED Classic pærer er baseret på almindelig energibesparende LED teknologi. Nu kan du nyde en pære i retrostil med topmoderne teknologi.

  • Ingen synlig flimren

   Hurtigt flimrende lys kan være belastende for øjnene, hvilket kan give hovedpine og sågar fremprovokere et anfald hos folk med fotosensitiv epilepsi. Det er både ubehageligt og unødvendigt. LED belysning kan flimre på grund af lyskildens hurtige reaktion på driverstrømmen. Dette er dog ikke tilfældet med Philips' LED armaturer, der er designet til at minimere variationerne i driverstrømmens udgangseffekt og dermed fjerne de faktorer, der forårsager flimren. Det betyder, at du slet ikke oplever flimren med en Philips-LED lyskilde.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.
  • PstLM er mindre eller lig med 1,0 målt i overensstemmelse med IEC 61547-1 og IEC 61000-4-15.