Flere brands fra

LED

Kerte

4 W (25 W), B22, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696525753 Find lignende produkter
 • Varmt hvidt lys, ingen kompromiser hvad angår lyskvalitet

  8718696525753
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696525753/8718696525753_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kerte

  8718696525753 Find lignende produkter

  LED-lys fra Philips udsender et smukt, varmt hvidt lys, har enestående lang levetid og bidrager til mærkbare energibesparelser med det samme. Denne lyspære har et rent og elegant design og er den perfekte erstatning for dine glødepærer Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Varmt hvidt lys, ingen kompromiser hvad angår lyskvalitet

Skab en varm og gæstfri atmosfære

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2.700 K og giver en varm, rolig stemning og er perfekt til afslapning. Dette lys med en farvetemperatur på 2.700 K er ideelt til belysningsdesign i hjemmet.

 • Har samme form og størrelse som en halogenlyspære

  Har samme form og størrelse som en halogenlyspære

  Dette energibesparende standard-LED-lys i smukt design og de velkendte mål er udtryk for moderne belysning. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelt halogenlys.

 • Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Øjeblikkeligt lys, når du tænder

  Der er ingen grund til at vente: Philips LED-lyspærer yder deres fulde lysstyrkeniveau, så snart de tændes. Ved blot at tænde på kontakten opnår rummet fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i LED-lys fra Philips til brug i dekorative armaturer som lysekroner, loftventilatorer, lightstrips til toiletbordet og søjlelamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.