Flere brands fra

LED

Kerte (kan dæmpes)

4 W (25 W), B22, Varm glød, Kan dæmpes 8718696525678 Find lignende produkter
 • Det rette lys til det rette øjeblik

  8718696525678
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696525678/8718696525678_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kerte (kan dæmpes)

  8718696525678 Find lignende produkter

  Philips LED-lyskilder med en varm dæmpningseffekt giver en helt ny oplevelse med dæmpbare LED'er. I modsætning til standard-LED'er giver disse Philips-lamper et dæmpbart, varmt skær i en velkendt formfaktor, så du kan skifte fra funktionel hverdagsbelysning til indbydende eller hyggelig belysning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Det rette lys til det rette øjeblik

Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

  Denne dekorative pære med sit klare, elegante design og innovative LED-teknologi har en varm, funklende lyseffekt, som bidrager til en hyggelig og rolig stemning i dit hjem.

 • Dæmpes til et varmt skær

  Dæmpes til et varmt skær

  Med denne dæmpbare pære kan du dæmpe lyset fra et 2200 K varmt lys til et 2700 K lys. Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i LED-lys fra Philips til brug i dekorative armaturer som lysekroner, loftventilatorer, lightstrips til toiletbordet og søjlelamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

Se alle specifikationer

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.