Flere brands fra

LED

Kerte (Dæmpbar)

5 W (40 W), E14, Varm hvid, Kan dæmpes 8718696710005 Find lignende produkter
 • Designet til at blive set

  8718696710005
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kerte (Dæmpbar)

  8718696710005 Find lignende produkter

  Genkendelige former, som du kender og elsker. De bruger ca. 80 % mindre energi end traditionelle lyspærer takket være den nyeste energibesparende LED teknologi, og de holder ti gange så længe. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Designet til at blive set

Den er flot, både når den er tændt og slukket

 • Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2.700 K og giver en varm, rolig stemning og er perfekt til afslapning. Dette lys med en farvetemperatur på 2.700 K er ideelt til belysningsdesign i hjemmet.

 • Samme form og størrelse som en glødepære

  Samme form og størrelse som en glødepære

  Denne energibesparende, standard LED kerte i smukt design og de velkendte mål er udtryk for tidssvarende belysning. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle glødepærer

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i LED lys fra Philips til brug i dekorative armaturer som lysekroner, loftventilatorer, lightstrips til toiletbordet og søjlelamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Designet til at forkæle dine øjne

  Designet til at forkæle dine øjne

  Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

 • Kan dæmpes

  Denne pære kan bruges med de fleste lysdæmpere til at skabe den ønskede stemning med jævn dæmpning ned til 10 % af det fulde lysniveau. Kontroller kompatibilitetsskemaet for lysdæmpning for at sikre dig, at den pågældende lysdæmper kan bruges med denne pære.

 • Vintage-stil, moderne LED teknologi

  LED Classic pærer er baseret på almindelig energibesparende LED teknologi. Nu kan du nyde en pære i retrostil med topmoderne teknologi.

Se alle specifikationer
 • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.