Flere brands fra

Forslag

  LED

  Kerte (Dæmpbar)

  6 W (40 W), E14, Varmt skær, Kan dæmpes 8718696453483 Find lignende produkter
  • Det rette lys til det rette øjeblik

   8718696453483
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   LED

   Kerte (Dæmpbar)

   8718696453483 Find lignende produkter

   Philips lys med en varm dæmpning giver en ny oplevelse med dæmpbare LED'er. Da disse Philips lys kan dæmpes til de varme skær fra traditionelle pærer, kan du gå fra hverdagens funktionelle belysning til en indbydende og hyggelig stemning. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 95,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Det rette lys til det rette øjeblik

  Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det

  • Få mere at vide om lys

   Få mere at vide om lys

   Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

  • Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

   Specialoptikdesign skaber en funklende lyseffekt

   Denne dekorative pære med sit klare, elegante design og innovative LED teknologi har en varm, funklende lyseffekt, som bidrager til en hyggelig og rolig stemning i dit hjem.

  • Dæmpes til et varmt skær

   Dæmpes til et varmt skær

   Med denne dæmpbare pære kan du dæmpe lyset fra et 2.700 K varmt lys til et 2.200 K lys. Lyset bliver varmere, jo mere du dæmper det.

  • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

   Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

  • Bedre for tegnebogen og planeten

   Bedre for tegnebogen og planeten

   LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

  • Perfekt til dekorative armaturer

   Perfekt til dekorative armaturer

   Moderne belysning i LED lys fra Philips til brug i dekorative armaturer som lysekroner, loftventilatorer, lightstrips til toiletbordet og søjlelamper.

  • Ingen UV eller infrarød

   Ingen UV eller infrarød

   Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.