Flere brands fra

  Halogen

  Halogenkapsellampe

  30 W (50 W), GY 6.35 sokkel, Varm hvid 872790020354770 Find lignende produkter
  • Se det, og tro på det

   872790020354770

   Halogen

   Halogenkapsellampe

   872790020354770 Find lignende produkter

   Philips halogenlyskilder giver energieffektivitet med et klart, funklende lys med den bedste lysdæmpning og rimelig levetid. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Se det, og tro på det

  Den næste generation af halogenlys

  • Dobbelt så lang levetid

   Dobbelt så lang levetid

   Dobbelt så lang levetid som en standardlyskilde. Med andre ord kan du udskifte to lamper med tilhørende lavere omkostninger og mindre håndtering. Den gennemsnitlige levetid er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lyskilden benyttes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

  • Klar, funklende og energieffektiv

   Klar halogen er et funklende lys, der giver smukke refleksioner på de steder, den skinner, og skarpe skygger på de steder, den ikke skinner. Med halogenlyskilder fra Philips kan du skabe din egen belysningsscene med en god energieffektivitet.

  • Optimale dæmpningsmuligheder til en hyggelig stemning

   Denne Philips lyskilde kan bruges sammen med alle typer lysdæmpere og dæmper ikke bare lyset til 1 %, men skaber også den samme hyggelige atmosfære, som du er vant til fra glødepærer.

  Se alle specifikationer