Forslag

  Dæmpbar LED

  Particon med dobbelt spot

  Dæmpbart lys, Perfekt til at skabe stemning, Blid LED, behagelig for øjnene, Materialer af høj kvalitet 531524816 Find lignende produkter
  • Jævn dæmpning, fra klart til blødt lys

   53152/48/16

   Dæmpbar LED

   Particon med dobbelt spot

   53152/48/16 Find lignende produkter

   Nogle gange vil du måske ændre atmosfæren i rummet, så den passer til det, som du laver. Med Philips dæmpbare LED spots kan du nemt dæmpe belysningen til det ønskede lysniveau – fra klar, funktionel belysning til hverdagens opgaver til blødt lys, når du vil slappe af. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Jævn dæmpning, fra klart til blødt lys

  Fungerer sammen med de fleste LED lysdæmpere

  • Designet til at forkæle dine øjne

   Designet til at forkæle dine øjne

   Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

  • Dæmper jævnt fra 100 % klart lys ned til 10 % blødt lys

   Du kan ændre rummets atmosfære, så den passer til det, du er i gang med. Med de dæmpbare LED spots fra Philips kan du let justere lysstyrken blot ved at dreje lysdæmperen. Lyset kan dæmpes jævnt lige fra 100 % klart lys, som er ideelt til praktiske aktiviteter, til 10 % blødt lys, som er perfekt til afslapning og hygge.

  • Højt lysudbytte – 1000 lumen

   Oplys dit hjem med belysning af høj kvalitet

  • Integreret LED lys

   Dette spot har integreret LED lys i høj kvalitet, der giver et optimalt lysudbytte.

  • 5 års garanti for fred i sindet

   Alle vores spots er bygget til at holde. De leveres med en fuld 5-års-garanti på den hele produktet for at sikre, at du kan nyde langtidsholdbar kvalitetsbelysning hver dag.

  • Lampelevetid op til 30 års brug

   LED lys holder længere, så du undgår besværet ved hyppig udskiftning af lyskilden. Dette betyder en væsentlig reduktion af affald, men du sparer også penge på lang sigt.

  • Få LED lys i høj kvalitet, og spar samtidigt energi

   LED lys sparer op til 80 % energi i forhold til en traditionel belysning med samme lysudbytte. Når du køber en Philips LED lyskilde eller pære, sparer du penge med det samme. For hver lyskilde du erstatter med LED lys, kan du med det samme se besparelsen på elregningen.

  • Fuld lysstyrke, når du tænder

   Med Philips LED spots behøver du ikke at vente. De giver fuld lysstyrke, så snart de tændes. Det glødepærelignende varme hvide lys skaber straks en hyggelig, indbydende atmosfære.

  • Varmt hvidt lys er med til at skabe en behagelig atmosfære

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens pærer med en høj Kelvin-værdi giver et køligt, mere energigivende lys.

  • Den perfekte lysstråle til effektbelysning

   Dette LED spot er moderne med et velkendt, bredt lysvinkelsudbytte (40 grader), som er velegnet både til effektbelysning og almen belysning. Det er ideel til brug i køkkener og daglig- og spisestuer.

  • Justerbart spothoved giver maksimal fleksibilitet

   Det indstillelige spothoved er designet til at rette lyset derhen, hvor du har brug for det.

  • Langtidsholdbart materiale i høj kvalitet

   Dette spot er udført i holdbare materialer af høj kvalitet med en førsteklasses finish. Dette sikrer et solidt og holdbart produkt, som vil forskønne og oplyse dit hjem i mange år fremover.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.