Flere brands fra

  • Slå fantasien til

   71795/36/16
   Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

   Bordlampe

   71795/36/16 Find lignende produkter

   Denne farverige Philips og Disney Biler-bordlampe viser biler i aktion. Den virker beroligende om natten og forstærker godnathistoriefortællingerne. Det børnesikrede design omfatter et blidt LED-lys med kontakt, der føles kølig
 at røre ved. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Slå fantasien til

  • Til børn

   Til børn

   Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sine foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn.

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilde af høj kvalitet

   LED-teknologien, som er indbygget i denne lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Mens den øjeblikkeligt tændes, giver den en optimal lyseffekt og fremhæver levende alle farver i dit barns værelse.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne lyskilde tilbyder varmt hvidt lys for en hyggelig stemning.

  • Tænd/sluk-knap på kabel

   Tænd/sluk-knap på kabel

   Knappen er diskret indbygget i kablet, så du nemt kan tænde og slukke for lyskilden.

  • Ideel belysning til dit barns skrivebord eller ved sengen

   Denne lampe fra Philips og Disney til dit barns soveværelse passer perfekt på et nat- eller lille skrivebord. Den spreder et blødt, varmt hvidt lys, der er ideelt til sengerutiner som at læse i en bog eller fortælle godnathistorier. Lige ved hånden og nem at tænde, så den får dit barn til at føle sig trygt og godt tilpas om natten.

  Se alle specifikationer