Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Oplev energibesparende LED-lys

  Energieffektive LED lys

  Philips LED lys har lange levetid, hvilket betyder, at du skal skifte pærer mindre hyppigt. Deres energieffektivitet betyder, at du også vil kunne se de økonomiske fordele.

   

  Philips LED'er bruger op til 80% mindre energi end traditionelle glødepærer og producerer samtidig det samme smukke, varme lys, du er vant til. En Philips LED-pære kan holde i op til 15.000 timer, hvilket svarer til 15 glødepærer. Så du vil ikke blot skulle skifte færre pærer, der bliver følgelig mindre affald. Dit hjem er værd at investere i – lad Philips hjælpe dig.

  Livingroom mountbulb

  Energibesparende LED-lys

   

  LED-belysning betyder bæredygtig belysning på så mange forskellige måder. For det første sparer LED-lys op til 90% energi sammenlignet med en traditionel pære med den samme lyseffekt.

   

  Når du køber en Philips LED-lampe eller lyspære, begynder du allerede at spare penge. Det skyldes både besparelser i omkostninger, enegeri og færre udskiftninger.

  LED lys med lang levetid

   

  LED-lys holder længere og forebygger besværet ved hyppige skift af lyspærer. Dette reducerer affaldsmængden betydeligt, og samtidig sparer du også energi og penge på langt sigt.

   

  Levetiden for en LED-pærer kan være op til 10 gange længere end ved traditionelle lyskilder. Derudover har LED pæren et lavt energiniveau. Den traditionelle pære har en levetid på ca. 2.000 timer, mens Philips LED-belysning har en levetid på op til 20.000 timer. Det svarer til 20 år!

  Populære LED-pærer og -spots

  Mere fra Philips Lighting

  SceneSwitch color change LED bulb

  1 Lampe, 3 lysindstillinger

   

  Skift fra blødt dagslys til et hyggeligt og varmt skær ved blot at trykke på din almindelige strømafbryder.

  How-to videos

   

  Lær hvordan du finder det rigtige LED-lys med vores enkle og korte vejledninger om lysstyrke, farvegengivelse, effektivitet og meget mere.

  Kundeservice

   

  Få hjælp til belysning og lamper af vores kundeservice. De hjælper dig med alt, stort som småt.