Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Se, hvordan LED-lys bringer dagslysets naturlige farver frem i hjemmet

  Et rent, smukt LED-lys

  Philips LED-belysningens kvalitet tydeliggøres ved den høje farvegengivelsesværdi, hvilket betyder, at farverne altid forbliver ægte og naturlige

   

  Et varmt, klart lys vil ikke blot forbedre hjemmets indretning og bringe liv i farverne. Pærernes lange levetid og holdbarhed betyder, at du vil skulle skifte dem mindre hyppigt. Mens det traditionelle ydre føles velkendt, er det den avancerede LED-teknologi indeni, der adskiller vores pærer fra andre. Og ikke blot forbliver farverne ægte, lyseffekten forbliver stabil gennem hele pærens levetid. Det betyder, at du kan nyde den varme glød i mange år fremover.

   

  Bliv ved med at læse for at få mere at vide om farvegengivelsesindekset, og hvad det betyder, når du vælger den rigtige lyskilde til hjemmet. 

  LED bulb CRI quality of light

  Hvad er farvegengivelsesindekset?

   

  En lyskildes virkning på farvefremtoningen udtrykkes i farvegengivelsesindekset (CRI) på skalaen 0-100. Naturlig udendørs belysning har en CRI på 100 og bruges som sammenligningsgrundlag til andre lyskilder.

  led-cri-2-png

   

  Philips LED-belysningsprodukters CRI er altid højere end 80, tæt på solens værdi, og reflekterer farverne ægte og naturligt.

  Populære LED-pærer og -spots