Flere brands fra

Forslag
  LED-Lighting-for-the-home

  LED-belysning til hjemmet

   

  Bring lysstyrken og varmen fra naturligt sollys ind i dit hjem, og tag Philips' verden med LED-belysning til dig. Når det kommer til produkter, råd, ideer og vejledning, har du en verden af nyskabelser inden for LED-belysning lige ved hånden. Ambilight-stemningsbelysning eller et velplaceret spotlight kan give dit hjem en varm, naturlig glød, mens velplaceret udendørsbelysning kan give din haves udformning en helt ny dimension.  Udnyt kontrastens magt, og find ud af, hvordan belysning kan tilføje en stærk æstetik til dine indendørs- og udendørsarealer. De kraftfulde, varme og energibesparende Philips LED-produkter leder en revolution inden for moderne belysning til dit hjem.

  Professional-Lighting

  Professionel belysning

   

  Form din verden med lys. LED-teknologi kan hjælpe dig med at arbejde mere konstruktivt, føle dig bedre tilpas og gøre mere for dine kunder. Du kan skabe indbydende og produktive arbejdsmiljøer med fleksibel LED-belysning. Fremhæv varernes kvalitet med rene, hvide LED-spotlights. Inspirer mennesker på afstand ved at installere LED-projektører i udendørsområder. Mulighederne er uendelige.

  Vores engagement i at forbedre menneskers liv vha. lys har hjulpet os med at fremstille banebrydende løsninger, som sparer energi, øger velvære og gør dine visioner til virkelighed. Vi elsker at dele vores ekspertise, så du er velkommen til at gå på opdagelse i vores websted og finde ud af, hvordan LED-belysning kan forbedre din verden. 

  Automotive-Lighting

  Autolamper

   

  Lys forbedrer sikkerheden og komforten på vejen. Nyskabelser inden for LED betyder, at lysene på vores biler lyser klarere, men uden at det giver farligt genskin. Xenon-forlygter skærer gennem mørket, hvilket giver førere mulighed for at se længere om natten.  DRL og lyskilder indvendigt i bilen giver en behagelig, ren atmosfære, som hæver komforten uden at distrahere personen bag rattet.
  Vi har arbejdet sammen med vores leverandører over hele verden for at udvikle autolyskilder, som giver vejene stil og gør dem sikre. Vi hjælper vores leverandører og førere med at komme forrest i køen ved at spare energi, reducere vedligeholdelse og forbedre udsynet. Læs videre for at få din belysning op at køre.

   

   

  Udforsk Lumileds

  Klart og fokuseret lys. Lang levetid. Levende farver, som giver dine belysningsprojekter nye dimensioner. Fordelene ved vores førende LED-lys giver dig utallige muligheder for at forbedre produkterne og imponere kunderne. Lumileds kan også spare dig for omkostninger, idet vores effektivt designede enheder bidrager til at reducere kompleksiteten i dine projekter, hvilket sænker de samlede omkostninger drastisk. Vi har samarbejdet med OEM-kunder over hele verden for at udvikle LED-lys, som imødekommer de mest krævende anvendelser. Med en overflod af ekspertise i vore hænder kan du finde alle de oplysninger, du ønsker om LED-belysning, på vores websted.