Flere brands fra

Philips og Disney 

Vores historie

Alle elsker en god historie, og Disney har skabt dem i 90 år. Philips har skabt lys endnu længere. Både Disney og Philips deler en fælles tro på at fokusere på og forbedre menneskers velbefindende og lykke. Ved at gå sammen kan vi på en enestående, magisk måde gøre netop det for børnene. Vi kan hjælpe med til at gøre deres soveværelser til nogle inspirerende steder, hvor de kan læse, sove, lege og drømme - med fantasifuld belysning.

Et enestående partnerskab

 
Som forælder ved du, hvor aktiv og fantastisk et barns fantasi kan være, og deres soveværelse er indgangen til den. Ved at kombinere Philips' oplevelse og nyskabelse med Disneys fantastiske, magiske verden og deres eminente fortællekunst har den fantasifulde belysning evnen til at omdanne soveværelser til vidunderlige verdener. Det kan sætte gang i fantasien, gøre særlige begivenheder mere specielle og aktiviteterne sjovere. Det kan gøre historiefortællingen mere fortryllende og medrivende. Det kan hjælpe børnene til at føle sig mere trygge om natten, at sove bedre og vågne og være mere friske.

Sammen kan vi inspirere til fantastiske oplevelser, med spændende, dynamisk og interaktiv belysning, som hele familien kan stole på og nyde.

Et enestående sortiment af belysning

 
Der er en Philips- og Disney/Marvel-belysningsløsning til hvert eneste øjeblik af din og dit barns dag. Fantasifuld belysning giver dine børn mulighed for på en enestående og særlig måde at interagere med deres Disney-yndlingsfigurer og -historier.

LivingColors og stearinlys kan hjælpe dem med at skabe deres egne verdener og historier med lys. Alsidige SoftPals kan fungere som trøstende natlamper, så de kan føle sig trygge og sove roligt.

Og vores revolutionerende StoryLight skaber en interaktiv forbindelse mellem e-bøger og lyset, der giver grobund for magiske oplevelser. Det gør læsningen endnu sjovere og giver historiefortællingen en helt ny dimension.

 

Med et stort udvalg af lamper at vælge mellem kan børn forvandle deres soveværelse til et helt særligt sted, hvor deres fantasi får frit løb. Og nu hvor Marvel også er del af Disneys univers, kan de endda også svinge sig gennem New Yorks gader med Marvels Spider-Man..

 

Se lamperne


© Disney 2015