Flere brands fra

Få dit barn
til at sove hele
natten

Vågner dit barn for tidligt?
SleepTime Mickey løser deres søvnproblemer

 

Er du en ung forælder? Så har du sikkert blikket fast rettet mod et helt bestemt mål: at få dit barn til at sove igennem om natten. Desværre har 46 % af alle små børn søvnproblemer og beslutter at kravle ud af sengen for tidligt. Philips er klar over, at sengetidsrutiner kan være vanskelige. Derfor har vi skabt SleepTime Mickey: En smart måde at hjælpe dit barn med at få gode søvnrutiner.

get-inspired-sleep-thumb-01

Søvnproblemer hos børn


Der er mange ting, der kan få dit barn til at stå tidligt op en gang imellem. Måske er dit barn blevet syg, er midt i et vækstspring eller stadig ved at vænne sig til at sove i en seng for "store børn"… Men hvis dit barn ofte vågner for tidligt, kan han eller hun have brug for hjælp at forstå tidsbegrebet. 

Børns opfattelse af tid


"Vi tager derhen i morgen", "når du har sovet" og "vent et øjeblik" er svære at forstå for mindre børn. Hvis de er under fire år gamle, kunne du faktisk lige så godt tale kinesisk til dem. For små børn er tiden et uklart begreb. Det er først omkring seksårsalderen, at børn for alvor begynder at kunne styre en lille del af deres egne tidsplaner. Med andre ord står små børn op, når de har lyst til det, fordi de simpelthen ikke er klar over, hvornår det er i orden at stå op. De kan jo ikke klokken endnu. 

SleepTime Mickey


Selvom dit barns opfattelse af tid stadig er under udvikling, behøver det ikke at være svært at få dit barn til at forstå, hvornår det er i orden at stå op. De har bare brug for et referencepunkt om natten, og SleepTime Mickey vil meget gerne hjælpe!

 

get-inspired-sleep-thumb-02
get-inspired-sleep-thumb-03
get-inspired-sleep-thumb-04

Den perfekte hjælp til at sove
SleepTime Mickey er den perfekte hjælp til at sove og hjælper dit barn med at vænne sig til de forskellige tidspunkter af døgnet:

  • Brug den nemme brugermenu til at indstille Mickeys ur til det tidspunkt, hvor du ønsker, at dit barn skal stå op og starte dagen.

  • Ved sengetid lyser den højre knap på Mickeys mave og viser en måne. Fortæl dit barn, at det skal blive i sengen, når månen er der.

  • Når det er i orden at stå op, lyser den venstre knap på Mickeys mave og viser en sol.

    Ikke klar til at gå i seng endnu? Du skal blot trykke på Mickeys hoved, så lyser SleepTime Mickey og udsender et varmt hvidt lys, så du kan læse en godnathistorie for dit barn.

Designet med tanke på sikkerheden
Philips interesserer sig for dit barns sikkerhed. Det er derfor, vi på alle måder har sikret os, at vores SleepTime Mickey-natlampe er sikker for dit barn at røre ved og lege med. SleepTime Mickey er:

- slidstærk og stødsikker
- altid kølig at røre ved takket være LED-lysteknologien
- børnesikker (kontrolknapper i bunden af lampen sikrer, at dit barn ikke utilsigtet kan ændre indstillingerne)

 

 

 Nyd den ekstra søvn om morgenen!

Populære produkter

© Disney 2015