Flere brands fra

Sæt lys på dit
barns leg med
børneværelseslamperne

Vores børneværelseslamper med heltetema
vil give næring til børnenes fantasi


Som forældre ved vi, at det er vigtigt at stimulere vores børns fantasi. Der synes imidlertid ikke at være meget plads til kreativitet, der ikke er forbundet med produktivitet. Hjemmet er nærmest det eneste sted, hvor børnene virkelig kan bruge deres fantasi - og børneværelset er deres helle. Faktisk behøver børn ikke særlig meget for at sætte gang i fantasien. Det kræver kun en enkelt lysstråle at træde ind i en ny verden… Hos Philips laver vi ikke bare belysning til børneværelser, vi skaber en indgang til dit barns fantasi.

Play Time

Hvem er dit barns yndlingshelt?


Spider-Man, Hulk, Captain America, Iron Man... For børn er disse figurer uimodståelige, og de kommer ikke kun til live i biografen, men også - og måske endnu mere - i børnenes fantasi. Børneværelset er indgangen til deres fantasi, et uendeligt univers af muligheder og oplevelser. Det er et sted, hvor de kan helt være sig selv og vække alle deres fantasier til live.

 

Vigtigheden af børns værelsesbelysning

Belysningen spiller en stor rolle. En enkelt lysstråle på væggen eller en lampe, der viser deres foretrukne helt, er den gnist, der sætter gang i deres fantasi. Det er derfor, vi lægger så mange kræfter i børnenes værelsesbelysning - vi ved, hvad en enkelt lampe kan gøre for et barn.

Fokus på sikkerhed

Vi bruger børnevenlige materialer, såsom træ og giftfri maling, uden skarpe kanter. Desuden er alle vores børnelamper LED-lamper, som er kølige at røre ved, energibesparende og holdbare.
get-inspired-decorative-thumb-01

Vores udvalg af børneværelseslamper med heltetema

Elsker din søn eller datter den netkastende helt Spider-Man? Er de store fans af The Avengers? Vores pendler og bordlamper med et livagtigt billede af Spider-Man eller The Avengers skaber sjov og farver på vægge og lofter, mens det robuste, afrundede design er helt sikkert for nysgerrige små hænder.

Populære produkter

© Disney 2015