Flere brands fra

Nyt lys på børneværelsesbelysning

Dekorative og fantasifulde belysningsideer til børneværelser

 

Når man indretter børnenes værelser, handler det om at skabe et miljø, der ikke blot gør børnene trygge, men faktisk også beskytter dem. Men det kan være lidt af en udfordring at finde balancen mellem sikkerhed og dit barns drømmeværelse. Derfor har Philips skabt et særligt udvalg af lamper til børneværelser, der ikke kun er dekorative og sjove, men også er helt sikre at holde om og lege med for børn.

Decoration

Lyset viser vej til deres drømmeland

Værelse om dagen, magisk rige om natten! Med lidt hjælp fra Philips' LED-teknologi oplyser et team af seje superhelte, smukke Disney-prinsesser og andre venlige figurer dit barns værelse og gør fortællinger levende, så legestunderne bliver sjovere, og sengetidsrutinerne bliver en leg.

Sjove lommelygter

Philips' farverige lommelygter til børn holder dit barn med selskab, når det begiver sig ind i mørket om natten. Lommelygterne er nemme og behagelige at holde for små hænder, og de er designet til at passe perfekt til dit barns pyjamaslomme.
get-inspired-stir-up-thumb-01
Betryggende bordlamper
Hvad kunne være mere betryggende for et barn, end at deres yndlingssuperhelt eller Disney-prinsesse passer på dem under godnatlæsningen?
Er det en projektor? Er det en natlampe? Det er begge dele!


Hvem har sagt, at godnathistorier altid skal læses op fra en bog? Imponer dine børn, og lav historier, der er mere spændende, med Philips' kombinerede natlampe og historieprojektor til børn.

Sikkerheden i højsædet!
Når det gælder dit barns sikkerhed, er der ikke noget, der hedder at gå for vidt. Det er i hvert fald sådan, vi tænker. Det er grunden til, at Philips' lamper til børn er:
Tryg under dynen med SoftPals
SoftPals er bærbare, lysende venner, der hjælper dit barn med at føle sig tryg om natten ved at oplyse skyggerne og jage monstre væk med deres bløde og venlige lys. SoftPals er sikre, bløde, krammevenlige, supernuttede og skabt til at blive båret omkring, og de er en perfekt følgesvend for dit barn på vejen til drømmeland.

1. fremstillet af sikre materialer

2. brudsikre

3. forsynet med en ekstra stærk netledning, hvis det er nødvendigt

4. altid kølige at røre ved takket være LED-lysteknologien

5. i overensstemmelse med selv de strengeste sikkerhedsregler

 

Populære produkter

© Disney 2015