Flere brands fra

Se vores
Disney-og Marvel-lamper til børn

SoftPals


Mød SoftPals: Vores sikre, bløde og søde små lysende venner. De jager mørket væk og hjælper børn med at føle sig trygge om natten. Børnene kan også tage dem med, når de skal på toilettet om natten.

Seje figurer

Sig hej til Mickey Mouse, Minnie og Peter Plys. De sidder roligt ved dit barns seng og giver det en følelse af tryghed ved at jage mørket væk med et blidt lys. Når det er tid til en godnathistorie vil de lyse de eventyrfyldte sider op. De er sikre at bære rundt på og nemme at oplade.
Batteridrevne nye venner

Lær de nye figurer, Olaf, Anna og Elsa, og den altid modige Spider-Man at kende. Lamper som man kan bære rundt på og kramme. De er fremstillet af blødt og krammevenligt silikonemateriale. Derudover er de batteridrevne og slukker automatisk efter 5 minutter for at spare på batteriet.

 

SleepTime Mickey

 
Har du allerede mødt SleepTime Mickey? En bordlampe med natindikator. Når måneknappen på hans mave lyser, er det tid til at sove. Når solknappen lyser, er det tid til at starte dagen.


Ved at trykke SleepTime Mickey blidt på hovedet, vil han udsende varmt lys, som er godt at lege eller læse godnathistorier i.  Han er nem og sjov at bruge, og en hyggelig ven at have på natbordet.

 

Se lyset   Flere oplysninger
 

Natlamper med sensor


Du kan drømme dig væk til eventyrlige steder eller riddereventyr,men der er altid tidspunkter, hvor du skal ud af sengen. For at gå en tur på toilettet om natten. Eller for at få en frisk start på en ny dag.

Med natlamperne med sensor fra Philips vil en simpel bevægelse, f.eks. når man går forbi, automatisk tænde lampen. Den lyser blidt op i mørket med varmt hvidt lys, og på grund af det batteridrevne system kan lampen placeres hvor som helst.


Se lamperne

Pendler

 

Udover at give børneværelset et charmerende præg vil pendellamperne fra Philips sætte gang i fantasien. De berømte Disney- og Marvel-figurer kaster sjove mønstre og skygger på væggene og skaber en magisk atmosfære, hvor drømme og fantasier bliver til virkelighed.

Se lamperne

2-i-1-projektorer og natlamper


Drøm dig væk med din egen Disney- eller Marvel-fortælling på loftet. Med vores 2-i-1-projektorer bliver ethvert værelse magisk. Vælg en beroligende natlampe, eller tænd billedprojektoren, og drej på én af de tre filmhjul, der projicerer forskellige Disney- eller Marvel-scener. Læg dig derefter ned, kig op, og svæv væk til en verden af farverige drømme.

Se lamperne

Væg- og loftslamper

 
Fyld dit barns soveværelse med lys og farver med disse enkle, sikre og sjove væg- og loftslamper. Figurerne og mønstrene er et smukt supplement til ethvert barns soveværelse.

 

Se lamperne

Lommelygter

 
Enhver eventyrer og drømmer har af og til brug for én til at vise vejen. Disse søde små lommelygtevenner hjælper dem med at finde vej i mørket, så eventyret bliver endnu større og bedre.

 

Se lamperne

Bordlamper


Del godnathistorier med dine yndlingsfigurer fra Disney. Vælg mellem batteri- eller elektricitetsdrevne LED-lamper med blødt lys. De har sikre, børnevenlige kontakter og giver natbordet et hyggeligt og farverigt præg.

Se lamperne 

Skrivebordslamper


Dem, der siger, at det ikke kan være sjovt at lave lektier, har nok ikke set vores nye skrivebordslamper til børn. Lad de forskellige figurer belyse dit barns lektier med et køligt, hvidt lys, så barnet bedre kan koncentrere sig. Skrivebordslamperne er bæredygtige og væltesikre. Derudover gør deres fleksible hals dem nemme at justere.

Se lamperne 


© Disney 2015