Flere brands fra

Bliv inspireret

 

Børns soveværelse er centrum i deres univers, hvor de leger, sover og drømmer. Det er det sted i verden, hvor de altid bør føle sig glade, sikre og trygge. Det er her, de føler sig helt frie til at udforske deres fantasi, at udvikle sig og vokse op, og lyset kan spille en vigtig rolle i at skabe de rette omgivelser for alt dette.

Tryg i mørket med en sengekammerat

 

Små børn (og nogle voksne) er ofte bange for mørket. Når de ligger i sengen om aftenen, tænker de på, hvad der mon lurer under sengen, bag døren eller i skabet.

Vi ønsker, at de skal føle sig trygge og sikre, når vi slukker lyset og ikke er der.

Med de figurer, de kender og elsker, ved deres side i form af venlige natlamper, lommelygter eller SoftPals, opnår vi netop det.

 

  • De giver lige præcis nok lys til at virke beroligende.
  • De lyser op i deres fantasi om natten ved at vække Disneys fortryllelse og venskab til live og gøre dem trygge.


  • Hvis barnet vågner op om natten, vil deres ven stadig være ved deres side og beskytte dem. 

Og for at du også kan sove roligt, er alle vores lamper fuldstændig sikre.

 

SoftPals er designet til at putte med – de har ingen skarpe kanter, varme overflader eller små genstande, som kan brækkes af, og ingen ledninger, der kan trækkes ud, eller huller til små pilfingre. De er også BPA-fri og giftfri, selv når der bides i dem. Natlamperne tændes med en håndbevægelse, og lommelygter kan opbevares på natbordet (eller under puden), så små hænder let kan finde dem, hvis de vågner i mørket.

 

Se lamperne

Skab en magisk atmosfære

 
Med den rette lyseffekt på et værelse kan du fuldstændigt ændre atmosfæren og sætte scenen til magiske historier. Med LivingColors-lamper kan din lille prins eller prinsesse skabe sit eget eventyr.

Eller måske fremtrylle en stor blå himmel, hvor man kan suse gennem skyerne i sit eget jetfly. Mulighederne er uendelige – præcis som fantasien. Og med et stort udvalg af fantasifulde belysningsmuligheder såsom pendler, væg-, lofts- og bordlamper kan dit barn skabe lysmønstre og skygger på væggene, der inspirerer til fantastiske eventyr.


• Ved at hjælpe dit barn med at male dets værelse med lys, farver og deres yndlingsfigurer kan du skabe en stemning, der vækker deres fantasi til live..

.


• Fantasifuld belysning kan gøre dit barns soveværelse til et helt særligt sted, hvor de og deres venner altid har lyst til at lege.


 

Se lamperne

Sjov og fantasi i legen

 
Børn lever i en verden af fantasi. Deres soveværelse er en legeplads, hvor de bør føle sig inspireret til at lege og skabe deres egne eventyr. Legetøj er med til at skabe historien, men lys kan hjælpe med at vække deres fantasiverden til live på nye og spændende måder.

• Et blafrende stearinlys kan kaste dansende skygger og vække eventyr til live, eller det kan være en magisk lampe, der åbner hemmelige smutveje til et nyt kongerige.
• En projektor kan skabe nye verdener på loftet og døråbninger til fantastiske nye eventyr.
• En lommelygte kan være en magisk stav, en laserstråle eller blot en måde at udforske en mystisk hule under dynen.
• En natlampe er en ven og beskytter, der vækkes til live og jager mørket væk.

Fantasifuld belysning giver dit barn sikker kontrol, så det kan vandre derhen, hvor dets fantasi bringer dem – og deres andet legetøj må også gerne komme med. 

Se lamperne

Historiefortællinger med lykkelige slutninger

 
Godnathistorier er måske det mest dyrebare øjeblik på dagen – en enestående mulighed for at knytte bånd til dine børn ved at dele en historie.

• Det sætter gang i deres passion til at læse og er med til at forbedre deres læsekundskaber.
• Det giver dem gejsten til at imødekomme alle mulige ting på en mere kreativ måde.
• Sistorier giver inspiration til sjove måder at lege på i virkeligheden og hjælper dem til at skabe forbindelse til deres egen verden – og andre fantasiverdener.

Fantasifuld belysning kan hjælpe dig med at gøre dette øjeblik endnu mere specielt og inspirerende ved at skabe den helt rigtige stemning, og med StoryLight skifter lyset, mens du læser, for på en magisk måde at vække historierne til live, med en lykkelig slutning hver gang.

 

Se lamperne


© Disney 2015