Flere brands fra

Bliv inspireret af børneværelseslamper

Lad SleepTime Mickey hjælpe ved sengetid

 
Tid er et uklart begreb for små børn. Som forælder kan det være besværligt at få de små til at sove igennem om natten. Philips ved, hvor vigtigt det er at få en god nats søvn. Og vi kender værdien af en god sengetidsrutine for dit barn. Derfor har vi skabt en lampe, der vil hjælpe med at overvinde søvnproblemer.

 

Få flere oplysninger

Opdag, hvordan lys stimulerer fantasien og legen

 
Børnenes værelse er deres sikre tilflugtssted, når der skal leges. Og det sted, hvor deres drømme bliver levende. Det er vigtigt at bevare en god balance mellem disse to ting. Lys kan være nøglen til dette. Det gør dit barn trygt om natten, samtidig med at det også gør værelset til et fantasifuldt sted. Opdag, hvordan Philips' særlige udvalg af belysning til børneværelser forbinder virkeligheden og fantasien.

 

Få flere oplysninger

Lad dit barns yndlingshelt sætte lys på deres fantasi

 
Sæt lys på dit barns fantasi og værelse med de inspirerende børneværelseslamper fra Philips. Stimuler deres fantasi, og lad dem træde ind i en verden af eventyr med Spider-Man, Hulk, Captain America, Iron Man…. Se, hvordan en enkelt stråle af lys skaber en uendelig verden af muligheder.

 

Få flere oplysninger

© Disney 2015