Flere brands fra

Disney-lamper -
Lær figurerne at kende

Lad det sne


Walt Disney Animation Studios præsenterer den storslåede og humoristiske eventyrfortælling Frost.. Da en gammel profeti fanger et kongerige i evig vinter, slutter Anna, en ung kvinde med drømme om et bedre liv, og Kristoffer, et dristig mand fra bjergene, sig sammen på en storslået rejse for at finde Snedronningen og sætte en stopper for hendes iskolde fortryllelse. Anna og Kristoffer møder store udfordringer, mystiske væsner og magi rundt om hvert eneste hjørne og kæmper mod elementerne i et kapløb mod tiden for at redde kongeriget fra ødelæggelse.

Anna

 
Anna er mere modig end yndefuld, og nogle gange handler hun, før hun tænker. Men hun er også den mest optimistiske og omsorgsfulde person, du nogensinde vil møde. Hun er frygtløs, nægter at give op og kæmper for dem, hun holder af. Især hendes søster Elsa.

Elsa

 
Selvsikker, majestætisk og reserveret - og født med en smuk, men farlig evne. Elsa har kraften til at skabe is og sne og bruge det til vidunderlige ting. Hvis bare hun kunne styre de følelser, som udløser hendes kræfter.

Olaf

 
Olaf elsker varme kram. Han er udsprunget af Elsas magiske kræfter og er uden tvivl den rareste snemand, der nogensinde har vandret i bjergene over Arendal.
Disney Frozen video

Superseje Biler

 
Lynet McQueen
Stjernen i Biler, Lynet McQueen, nummer 95, er den drønsmarte nybegynder indenfor bilræs. Han elsker at køre hurtigere end hurtigt; og når han ikke kører racerløb, bruger han tiden i byen Radiator Springs med sin bedste ven Bumle.

 

Se lamperne

Smukke Disney-prinsesser

 
Ariel
Ariel er en selvstændig og beslutsom ung havfrue, som tilbringer dagene med at synge og dagdrømme, men som også er villig til at opgive alt for den ægte kærlighed. 

 

Se lamperne

Disney Princesses video

 
Belle
Belle er den fortryllende skønhed i Skønheden og Udyret. Hun drømmer om kærlighed og eventyr, og tror på det gode i alle – selv i Udyret.


 

Se lamperne

Disney Aurora

Tornerose


Den sovende skønhed Tornerose, er en blid og elskværdig pige, der vokser op blandt tre feer i skoven. Her mødes hun sin store kærlighed.
Disney Rapunzel

Rapunzel

 
Rapunzel sidder det meste af sit liv i et tårn, hvor hun kun kan forestille sig en verden udenfor. Men en dag møder hun Flynn Rider, som hjælper hende med endelig at udleve sin drøm.
Disney Cinderella

Askepot

 
Askepot er sød ved alle og tror på, at hendes ønsker bliver opfyldt, hvis hun bliver ved med at tro på dem. Med hjælp fra den gode fe lykkes det for hende.
Disney Snowwhite

Snehvide

 

Med sine rosenrøde læber og snehvide hud er Snehvide den smukkeste i verden. Hendes inderste ønske er at finde den store kærlighed.

Kærester for evigt

 
Mickey Mouse
Mickey Mouse elsker eventyr og det at prøve nye ting. Selvom tingene ikke altid går som planlagt, er han altid munter og ven med alle.

 

 

Se lamperne


Minnie
Minnie – Disneys modedronning – er sød af natur og elsker at synge og danse. Men der er én ting hun elsker højere ned noget andet, hendes livslange kæreste Mickey.

 

Se lamperne

Den sødeste bjørn i verden

 

Peter Plys
Peter Plys er en venlig og nysgerrig bjørn, som sammen med sine trofaste venner altid er klar på eventyr i Hundredemeterskoven. Han er en af Disneys mest elskede figurer. Gennem forældrenes nostalgiske minder skaber Peter Plys et enestående bånd mellem forældre og børn.

 

Se lamperne

Han svinger sig
gennem byen

 
Spider-Man
Efter det skæbnesvangre bid fra en radioaktiv edderkop må Spider-Man erfare, at der med store kræfter følger et stort ansvar. Han arbejder med at bruge sine kræfter på at blive den bedste superhelt, han kan være.

Mens teenageren Peter Parker prøver at balancere udfordringerne i skolen med de ekstraordinære udfordringer ved at være en superhelt, inviterer Nick Fury Parker til at træne med organisationen S.H.I.E.L.D.. Der slutter Peters alter ego, Spider-Man, sig sammen med fire andre teenage-superhelte - Nova, White Tiger, Power Man og Iron Fist - for at tage på eventyr i Marvel-universet!

 

Se lamperne

Venlige monstre

Mike
Lille Mike Wazowski er et kløgtigt, enøjet og elskværdigt monster. Han ønsker at få opfyldt sin drøm om at blive god til at skræmme andre.

 

Se lamperne

Sulley
James P. Sullivan, blandt venner Sulley, ønsker at gå i familiens fodspor og bliver rigtig god til at skræmme folk omkring sig. Inderst inde er han dog blot en stor, blødsøden gut.
 

Se lamperne

Monsters University

Et team af superhelte

 

De er Marvels største superhelte og sammen kæmper de mod fjender, som ingen ville kunne bekæmpe helt alene. Avengers er verdens stærkeste og mest prestigefyldte superhelteteam. En unik, håndplukket samling af superheltevæsener, eventyrere og kriminalitetsbekæmpere, som er dedikerede til at beskytte planeten mod trusler, som er uden for de konventioelle myndigheders rækkevidde.

 

Se lamperne

© Disney 2015