Flere brands fra

Mød 
Disney figurerne

Uanset hvor gammel du er, har Disneys fantastiske historie og magi berørt os alle som børn, forældre og bedsteforældre. Fra Mickeys første tegnefilmseventyr i sort/hvid til de moderne heltes farverige eskapader. De fabelagtige Disney-figurer henrykker stadig publikum i hele verden. Og de får nu selskab af de dynamiske superhelte fra Marvels verden – med Spider-Man som den første.

Lad det sne


Walt Disney Animation Studios har med Frost skabt en episk eventyrkomedie. Da en spådom går i opfyldelse, og indhylder et kongerige i evig vinter, tager Anna - en ung kvinde med drømme om et bedre liv - og Kristoffer - en modig bjergboer - afsted sammen for at finde Snedronningen og sætte en stopper for hendes iskolde forbandelse. På vejen møder de ekstreme forhindringer, magi og mystiske skabninger, i kapløbet med tiden for at redde kongeriget fra ødelæggelse.

 

Se lamperne

Anna


Anna har mere vovemod end ynde, og handler ofte før hun får tænkt sig om. Hun er dog også det mest optimistiske og omsorgsfulde menneske, du kender. Med mod og stædighed kæmper hun for dem, hun elsker. Specielt for sin søster, Elsa.

Elsa


Elegant, majestætisk og reserveret - og født med en smuk men farlig kraft. Elsa kan skabe is og sne, og kan bruge sine evner til de smukkeste ting. Hvis hun dog blot kunne tøjle de følelser, der slipper kræfterne løs.

Olaf


Olaf elsker varme kram. Skabt af Elsas magiske kræfter og uden sammenligning den venligste snemand i Arendals bjerge.
Disney Frozen video

Super seje Biler


Lynet McQueen
Stjernen i Biler, Lynet McQueen, nummer 95, er den drønsmarte nybegynder indenfor bilræs. Han elsker at køre hurtigere end hurtigt; og når han ikke kører racerløb, bruger han tiden i byen Radiator Springs med sin bedste ven, Mater.

 

Se lamperne

Fortryllende Disney-Prinsesser

 
Ariel
Ariel er en selvstændig og beslutsom, ung havfrue, som tilbringer dagene med at synge og dagdrømme, men som ogå er villig til at opgive alt for den ægte kærlighed.

 

Se lamperne

Disney Princesses video

 
Belle
Belle er den fortryllende skønhed i Skønheden og Udyret. Hun drømmer om kærlighed og eventyr, og tror på det gode i alle – selv i Udyret.

 

 

Se lamperne

Disney Aurora

Aurora


Vores sovende skønhed, Aurora, er en blid og elskværdig pige, der opdrages af tre feer i skoven, Her møder hun prinsen, hendes store kærlighed.

 

 

 

Disney Rapunzel

Rapunzel

 
I filmen Tangled (Rapunzel) sidder Rapunzel det meste af hendes liv i et tårn, hvor hun kun kan forestille sig verden udenfor, lige indtil hun møder Flynn Rider, som hjælper hende med endelig at udleve sin drøm.

 

Disney Cinderella

Askepot

 
Askepot er sød ved alle og tror på, at hendes ønsker bliver opfyldt, hvis hun bliver ved med at tro på dem. Med hjælp fra den gode fe lykkes det for hende.

 

 

 

Disney Snowwhite

Snehvide

 

Den smukkeste Disney-Prinsesse af dem alle, Snehvide, er så sød og mild med læber så røde som en rose og en hud så hvid som sne. Også hun higer efter at finde den store kærlighed.

 

 

Det ikoniske par - Mickey og Minnie

 

Mickey Mouse

Mickey Mouse elsker eventyr og at prøve nye ting, men selvom tingene ikke altid går som planlagt, er han altid munter og alles gode ven.

 

 

Se lamperne

Mickey

Mickey Mouse elsker eventyr og at prøve nye ting, men selvom tingene ikke altid går som planlagt, er han altid munter og alles gode ven.

 

Se lamperne

Mickey

Mickey Mouse elsker eventyr og at prøve nye ting, men selvom tingene ikke altid går som planlagt, er han altid munter og alles gode ven.

 

Se lamperne


Minnie Mouse
Minnie – Disneys modedronning – er sød af natur og elsker at synge og danse. Men der er én ting hun elsker højere ned noget andet, hendes livslange kæreste Mickey.

 

Se lamperne

Den sødeste bjørn i verden

 

Peter Plys
Peter Plys er en blid og nysgerrig bjørn, og sammen med sine trofaste venner er han altid klar på eventyr i Hundredemeterskoven. En af Disneys mest elskede figurer byder på en rig historie. Med forældrenes nostalgiske minder skaber Peter et enestående bånd mellem forældre og børn.

 

Se lamperne

Højtflyvende Flyvemaskiner


Dusty
Den højtflyvende stjerne i Flyvemaskiner, Dusty, er en simpel markflyver med store drømme – og højdeskræk! Med en smule hjælp fra vennerne tager han afsted på et eventyr for livet og stiger til tops blandt sine helte i et internationalt kapløb.

 

Se lamperne

Disney Planes

Han svinger sig gennem byen

 

Spider-Man
Efter det skæbnesvangre, radioaktive edderkoppebid og erfaringen om store kræfter og et stort ansvar øger Spiderman nu indsatsen og bliver den ultimative netspinder.

 

Teenageren Peter Parker jonglerer med udfordringerne i gymnasiet og de ekstraordinære problemer, det medfører at være en superhelt. Nick Fury inviterer Parker til at træne med S.H.I.E.L.D.-organisationen, hvor Peters alias Spiderman slår sig sammen med fire andre teenagesuperhelte - Nova, White Tiger, Power Man og Iron Fist - og drager på eventyr i hele Marvel-universet!

 

Se lamperne

Venlige monstre

Mike

Lille Mike Wazowski er et kløgtigt, enøjet, elskværdigt monster, der ønsker at lade sin drøm om at blive Skræmmer gå i opfyldelse.

 

Se lamperne

Sulley
James P. Sullivan, blandt venner kaldet Sulley, vil følge i sin families fodspor og blive super-Skræmmer. Men inderst inde er han blot en stor, blødsøden gut.

 

Se lamperne

Monsters University


© Disney 2015