Flere brands fra

Fordelene ved intelligent belysning


Intelligent belysning er en kombination af LED-belysning og informationsteknologi, som giver langt flere muligheder end traditionelle belysningsløsninger, og som takket være fokus på lyskvalitet, effektiv energiudnyttelse og datadrevet indsigt samt muligheden for indsamling og deling af data vender op og ned på vores hverdag.

Lyskvalitet
på rette tid og sted

Perfekt tilpassede løsninger

Uanset hvilket anvendelsesformål der er tale om, gør LED-belysningsløsninger det muligt at opnå høj lyskvalitet, og vores belysningsløsninger kan tilpasses det konkrete behov via apps og lysstyringssystemer.

Energi-besparelser
på op til 80 %

Bæredygtighed på lang sigt

Energibesparende LED-belysning og "Internet of Things" giver maksimal energiudnyttelse og optimeret drift. Data fra intelligente belysningssystemer giver indsigt i aktivitetsmønstre, og via fjernovervågning og fjernstyring er det muligt at justere belysningsniveauet og styre, hvornår lyset skal tændes og slukkes.

Datadrevet indsigt
baner vejen for de rette beslutninger

Datadrevet indsigt som udgangspunkt for bedre energiudnyttelse

Effektiviser driften og få overblik over behovet for vedligeholdelse ved at udnytte de muligheder, som "Internet of Things" giver, i form af intelligente LED-belysningsløsninger med overvågning af strømafbrydelser og måling af forbrug. Hvis belysningssystemet udstyres med sensorer, kan der indsamles data, som giver større viden og understøtter andre vigtige anvendelsesformål.
connected-lighting

Få et lille indblik i mulighederne
ved at bruge to minutter på at se denne video

Kan belysning være mere end blot belysning?

Kan en belysningsløsning bruges til at indsamle data?

Til at få os i den rette stemning?

Til at registrere vores fysiske tilstedeværelse?

Og til at effektivisere driften?

Denne video giver dig svaret.

Sådan fungerer intelligent belysning

Intelligent belysning
giver dig fuld kontrol overalt

Intelligente belysningsmuligheder i byer

Se mere

Innovative Philips-løsninger til bymiljøer

CityTouch er navnet på Philips' softwareplatform til udendørsbelysning. Den gør det muligt at styre gadebelysning og analysere belysningsdata.

Innovative Philips-løsninger til detailhandelen

Med LED-baserede GPS-løsninger til indendørs brug kan du give dine kunder en endnu bedre oplevelse og optimere driften i kraft af ultrapræcise GPS-tjenester.

Innovative Philips-løsninger med hjælp fra samarbejdspartnere

Udviklingen går hurtigere og hurtigere, og det er derfor vigtigt at vælge de rette samarbejdspartnere.

Innovation baseret på "Internet of Things"

I kraft af vores belysningsløsninger er Philips Lighting en del af det såkaldte Smart City-koncept. Vi bidrager til mere effektiv energiudnyttelse i bygninger og innovative løsninger inden for detailhandelen via tidstro dataindsamling fra sikre, intelligente belysningssystemer og "Internet of Things".