Flere brands fra

Udforskning

bybelysning der forbedrer livskvaliteten
med lys

City.People.Light-programmet

City.People.Light-programmet er en åben platform, hvor der undersøges, påvises og udveksles oplysninger om den rolle fremtidens bybelysning har med henblik på at forbedre menneskers livskvalitet over hele verden.

 

Det begyndte i 1996 som et forskningsprojekt, der har påvist et spændende potentiale i brugen af lys i bymiljøer. Resultaterne har inspireret mange belysningseksperter til at udvikle spændende nye belysningskoncepter.

 

I dag ændrer mange af disse koncepter den måde, vores byer ser ud og opleves på om natten. Programmet samarbejder fortsat med belysningseksperter over hele verden, støtter kreative projekter og undersøger forholdet mellem by, mennesker og lys.

 

For eksempel uddeler city.people.light-programmet priser til de udendørs belysningsprojekter, der har gjort mest for at forbedre indbyggernes velbefindende.

City.People.Light - Logo

City.People.Light - fremtidens bybelysning


Programmet omfatter forskellige elementer

 

Fremtidens bybelysningsservices og værktøjer

 

Indret din by med lys. Vi leverer alle de produkter og værktøjer, du har brug for til at designe fantastiske byarkitektoniske belysningsidéer, samt de services, du har brug for, når du skal føre dem ud i livet.

Smukt oplyst torv i Genève, Schweiz, med Philips' bybelysning.

Casestudier

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

 

Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål