Bedre lys,

mindre energiforbrug

Den perfekte løsning til supermarkeder

 

Dagens supermarkeder er meget dynamiske og kræver et fleksibelt, intuitivt belysningssystem til at opfylde både butikkens og kundernes behov. Kunderne forventer mere af fysiske butikker, især med online-butikkernes indtog. Butikker må derfor arbejde hårdere for at give køberne en unik oplevelse. I det konkurrenceprægede marked fokuserer supermarkederne på energibesparelser og bæredygtighed sammen med ønsket om at give den bedste kundeoplevelse. StoreWise, som udelukkende er designet til detailhandlen, kombinerer det bedste af LED og styring i en fleksibel pakkeløsning. Systemet som reducerer omkostningerne, giver mulighed for at tilpasse lyset over dagen og fra dag til dag og skaber en bedre og mere engagerende kundeoplevelse.

Hvordan kan StoreWise hjælpe?

storewise

Forbedret butiksoplevelse

 

Det er afgørende for butiksejere at bevare kundens interesse. Når kunderne bevæger sig rundt i butikken, er lysniveauet tilpasset på en spændende og inspirerende måde. Systemets fleksibilitet kan også understøtte nye butikslayouts og specifikke aktiviteter. Man kan f.eks. have et ønske om at skabe en hyggelig og intim atmosfære til en aften med vinsmagning.

Keeping shoppers engaged is vital for retailers. As consumers move around the store, light levels can change in an intriguing and involving way. The flexibility of LEDs can also support new store layouts and specific promotional events. Imagine, for instance, creating a particular relaxed and intimate ambience for a wine-tasting evening.

 

Keeping shoppers engaged is vital for retailers. As consumers move around the store, light levels can change in an intriguing and involving way. The flexibility of LEDs can also support new store layouts and specific promotional events. Imagine, for instance, creating a particular relaxed and intimate ambience for a wine-tasting evening.

 

Ikke-LED-relaterede besparelser

 

Med Philips StoreWise system kan belysningen indstilles til det rette niveau allerede under installationen, noget som kan give op til 15 % energibesparelse. Disse besparelser får man ved siden af kombinationen af LED og styring. StoreWise-systemet giver også mulighed for at indstille belysningen, så den passer til de daglige rutiner i butikken. Lyset kan automatisk justeres til højeste niveau i de mest travle timer, og dæmpes, når der er mindre aktivitet. En anden vigtig faktor, er kun at have lys i de områder, der er i brug. For eksempel kan man med tilstedeværelsessensor automtisk tænde og slukke lyset i de ansattes pauserum, så man ikke bruger unødig energi.

teaser

Udnyttelse af dagslys

Daylight Harvesting
Udnyt dagslyset med lyssensorer, som justerer lyset efter dagslysindfald

Korrekt lysniveau

Daylight Harvesting
Sikre at belysningen fra start er indstillet på det korrekte lysniveau for at undgå at lysniveauet overspecificeres

Tidsplan      

Schedule
Indstil lyset til at matche de daglige rutiner i butikken

Tilstedeværelseskontrol

Control
Installere en tilstedeværelsessensor i områder for ansatte, så belysningen automatisk tændes og slukkes, når det er nødvendigt
goch-edeka

Fleksibilitet i hele butikken

 

Med sit brugervenlige interface er StoreWise et fleksibelt belysningssystem, som kan reducere driftsomkostningerne og give energibesparelser. Systemet kan også nemt justeres og kontrolleres af de ansatte, enten baseret på en fastsat tidsplan eller til enkeltstående aktiviteter. Det gør StoreWise til et ideelt system til dynamiske supermarkeder.

Se StoreWise i brug 

 

Prøv vores 360 graders interaktive rundvisning for at se StoreWises anvendelsesmuligheder. Test funktionaliteten i et virtuelt miljø.

Ved at downloade simuleringsværktøjet kan du finde den komplette monterings- og brugervejledning til StoreWise-systemet. Du kan desuden se tekniske fordele, brugerhistorier, eksempler og retningslinjer for fejlfinding.

Unzip og åbn filen
Store_Desktop_LiteVersion_V02_18_12_15.exe

 

* Det kan tage op til 60 sekunder at hente filen

 

Spørgsmål? Vi er her for at hjælpe dig.

storewise

Andre belysningsløsninger

 

Foruden vores StoreWise-system har vi en bred produktportefølje, der passer til alle individuelle behov og forskellige bygningstyper. Lad os hjælpe dig med at finde det armatur eller den belysningsløsning, der passer bedst til dig.

 • Maxos LED
  Maxos LED
  Kunderne i industrien og i detailhandlen efterspørger belysningsløsninger der kan tjene sig selv ind på kort tid, samtidig med at de overholder alle de relevante standarder for sup...
LTP-beautysho

Luminous Textile

Luminous Textile kombinerer flerfarvede LED’er i smukke stofpaneler, som samtidig er lyddæmpende. Det er en løsning, der giver utallige muligheder for at lege med farver, bevægelse, struktur og lys. På den måde kan du udtrykke følelser, præsentere et design og give områder nyt liv.

Læs mere

 • StyliD
  StyliD
  Butikkerne rammes af stadigt stigende energipriser. Samtidig er der et ønske om at bevare den gode lyskvalitet de er vant til, fleksibiliteten i den arkitektoniske integrering og d...
 • ColorFuse Powercore
  ColorFuse Powercore
  De smalle stråler af lys med farveskift i høj kvalitet gør ColorFuse Powercore til et glimrende valg i mange væg- og effekbelysningsapplikationer. Den kompakte størrelse muliggør i...
 • InteGrade LED fixture system
  InteGrade LED fixture system
  InteGrade LED-armatursystemet er en energieffektiv metode til at opnå en god shoppingoplevelse. Takket være de kompakte mål kan armaturet integreres under og på hylder, f.eks. i en...
  • Meget lave samlede ejeromkostninger, og investeringen er hurtigt tjent ind
  • Flot integration af LED-belysning, ensartet lysfordeling
  • Nemt at installere: Armaturerne har standardmål og passer dermed til de mest udbredte hylder