Sundere og gladere
rum

 

 

Bedre miljøer

 

Når det gælder bæredygtig sundhedspleje, er miljømål kun en del af billedet. Vi er også nødt til at tage det menneskelige perspektiv i betragtning. Det indebærer at fremme patienters, besøgendes og personales komfort og velvære inden for din virksomhed.

Understøttelse af naturlige biorytmer

 

Lys kan spille en stor rolle, når det gælder om at skabe et menneskevenligt miljø. Det påvirker vores sundhed og velvære hver dag og regulerer vigtige processer som søvnrytmen. Med moderne og bæredygtige belysningssystemer kan vi udnytte disse naturlige rytmers styrke og hjælpe mennesker til at få det godt.

Supplement til dagslyset

 

Form dit miljø med lys. Med vores belysningssystemer kan du udvikle fleksible og dynamiske rum, skabe en afslappende atmosfære og efterligne mønstrene for dagslys. Intelligente lysstyringssystemer registrerer den tilgængelige mængde dagslys og justerer armaturerne tilsvarende. Det betyder, at du aldrig bruger mere energi end nødvendigt, og du opretholder den rette stemning, som får folk til at føle sig godt tilpas.

Gladere og mere produktive medarbejdere

 

Vis dine medarbejdere, at de betyder noget. Hurtigt reagerende, justerbart lys gør en forskel i plejepersonalets dagligdag. Hvis du justerer belysningsniveauet efter frokostpausen, kan det f.eks. øge energiniveauet, få medarbejderne til at føle sig vågne og være med til at minimere fejl. Banebrydende belysning kan skabe den synlighed, personalet behøver, og samtidigt opretholde et afslappende og blændfrit lys.

Vidste du det?

Reduktion i patienters indlæggelsestid, når de udsættes for masser af naturligt dagslys
Stigning i opkaldsbehandling i miljøer med bedre belysning og dagslys
Produktivitetsstigning i miljøer med bedre belysning og dagslys
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website