Flere brands fra

Moderne belysning,

som tjener sig selv ind

 

 

Bæredygtige investeringer

 

Miljøvenlig belysning er en god forretning. Typisk går hele 22 % af et hospitals energiregning til belysning, men energibesparende teknologi kan reducere disse omkostninger med op til 50 %. Ved at tilføje intelligente kontrolsystemer er det muligt at spare helt op til 80 %. Har du råd til ikke at investere i grøn hospitalsbelysning med besparelser som disse?

Billig belysning: er det risikoen værd?

Mange hospitaler vælger på forhånd den billigste løsning, når det gælder belysning. Selv om nyinvesteringen kan virke favorabel, kan denne belysning ofte koste mere med tiden i form af omkostninger til el, vedligeholdelse og udskiftning. Du kan gå glip af betydelige besparelser ved at vælge den billigste løsning. Takket være det lave energiforbrug og vedligeholdelsesbehov giver energibesparende lys afkast langt ind i fremtiden, og du behøver ikke at bekymre dig om funktionsfejl.
Kvinde i venterummet på et hospital

Invester nu, spar nu, og fortsæt med at spare

Vores bæredygtige hospitalsbelysning reducerer energiforbruget fra det øjeblik, den er installeret, hvilket fører til fuld tilbagebetaling på bare tre år. Men energi- og omkostningsbesparelserne holder længe derefter. Og når du investerer i belysningsteknologi, som kræver mindre vedligeholdelse, minimerer du også afbrydelserne af hospitalets aktiviteter.
Læger undersøger en patient

Vidste du det? 

Op til 22 % af hospitalets energiforbrug går til belysning
Procentdelen af hospitalets samlede energiforbrug, der går til belysning
Op til 50 % energibesparelse ved at bruge LED-belysning med lavt energiforbrug
Energibesparelse ved brug af LED-belysning med lavt energiforbrug
Spar yderligere op til 80 % ved at anvende lysstyring til LED-belysning
Yderligere besparelser ved at bruge lysstyring til LED-belysning