Flere brands fra

Den perfekte

pakkeløsning

Find den rigtige kombination

 

Har du et projekt som vedrører kontorer, gangarealer, depotrum, parkeringsanlæg eller industriområder – finder du løsningsforslag her.

Vi har udarbejdet pakkeløsninger som kombinerer CoreLine-armaturer med en simpel lysstyring for at opnå størst mulig effektivitet og besparelse. CoreLine-armaturer er nemme at installere og er til direkte udskiftning af traditionelle armaturer.

Kontor
Gangareal
Industri
Depotrum
Parkeringsanlæg
Alle forslag indeholder bl.a. lysniveau, lysdesign og beregnede besparelser for det specifikke belysningsområde. Download den relevante løsning for at læse mere.

Beregn de  
samlede udgifter for løsningen 

Der vil i stigende grad være fokus på at reducere energiforbrug, vedligeholdelses- og driftsomkostninger, så man kan imødekomme klima- og budgetmål. Det bliver derfor vigtigere at forstå den totale omkostning til belysningsinstallationer over hele levetiden. Budgetter bliver strammere, og langsigtet planlægning er derfor nødvendigt.

 

Beregn dine besparelser med pakkeløsninger

Gode løsninger, til alle områder

 

Mød CoreLine:

Den komplette serie af LED belysning

 

Læs mere om CoreLine

Overbevis dine kunder om at de 

skal vælge LED

Vi har udviklet et enkelt oplæringsmodul hvor du får tips til hvordan du kan overbevise dine kunder om, hvorfor de skal skifte til energieffektive LED løsninger. Hvert modul indeholder en test med 5 enkle spørgsmål.

 

Læs mere og test dig selv

Kontakt os

 

Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular