Flere brands fra

Smart belysning for trafikstrækninger

Føl dig tryg på vejen

LED vejbelysning trafikstrækninger

 

Med vore dages øgede trafik på vejene er belysning blevet en endnu vigtigere faktor for vejsikkerheden. God vejbelysnings trafikstrækninger leder bilisterne og giver en bedre sigtbarhed og mindsker desuden blænding og opretholder en ensartet lyskvalitet. Ud over lyskvaliteten gør optik med stor ydelse det muligt at maksimere afstanden mellem stolper og minimere lysforurening.

Forskellige typer veje og steder kræver forskellige løsninger. Derfor kan vores produkter tilpasses for at opfylde netop dine behov. Fra veje i byer til befærdede motorveje sikrer Philips, at vejen er godt oplyst.

Ud over funktionalitet er det vigtigt at overveje vejbelysing trafikstrækniinger indvirkning på miljøet. Vi har bæredygtige LED-løsninger, som ikke blot holder omkostningerne nede men også prioriterer vores planets sundhed. Både funktionalitet og bæredygtighed kan kombineres med en integreret løsning for at sikre, at du har fuld kontrol, samtidig med at driftsomkostningerne holdes nede.  


En god sigtbarhed hjælper bilister med at køre sikkert og føle sig trygge på vejen.  Vores løsninger til vejbelysing trafikstrækniinger

giver en blændingsfri belysning af høj kvalitet, som sikrer bilisternes sigt. Produkterne er baseret på LED-teknologi for at undgå lysforurening og reducerer energiforbrug og vedligeholdelse.

 

Kontakt os

Produkter til  boligområder belysing  

 • LumiStreet
  LumiStreet
  Mange kommuner har i dag forældede belysningsinstallationer, der trænger til at blive udskiftet hurtigt, men deres budgetter er begrænsede. Vi har løsningen til deres behov. LumiSt...
  • Omkostningseffektivt LED-alternativ til konventionelle gadelamper
  • Nemt at installere
  • Lang levetid og lave vedligeholdelsesudgifter
 • UniStreet
  UniStreet
 • Luma
  Luma

Tilsluttede systemer til vej og gade    

Beregn de  
samlede ejeromkostninger 

 

Budgetbegrænsninger og bekymringerne med hensyn til klimaforandringerne giver sig udslag i et stadig stigende behov for at reducere såvel energiforbruget som drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at kunne danne sig et overblik over de samlede omkostninger i hele vejbelysing trafikstrækniinger installationens levetid, i takt med at budgetterne bliver strammere og behovet for langtidsplanlægning endnu mere udtalt.

 

Beregn, hvad du kan spare

Få mere at  vide om  

Hvilke services tilbyder vi inden for hotelbelysning?

Philips' belysninghold

 

Philips tilbyder samlede end-to-end-services, der vil hjælpe dig med en række opgaver og minimere risikoen ved din investering. Vores services fås separat eller kombineres i en skræddersyet pakke, der giver en koordineret totalløsning.

 

Sammen skaber vi ny værdi


Find nærmeste distributør/partner
 

Vælg dit land fra listen herunder
for at finde din nærmeste distributør eller samarbejdspartner.

 

Find distributør/partner

Oversigt over verdenskortet

Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

Lighting University tilbyder en bred vifte af seminarer til dem, der gerne vil udvide deres viden om belysning

 

Læs mere


Skab vækst i din
virksomhed
 

 

Bliv klogere på belysning ved hjælp af vores videoer og webinarer.